Γυναίκα-μέντιουμ ισχυρίζεται ότι στην προηγούμενη ζωή της πέθανε από φωτιά (vid)

Newsroom
Γυναίκα-μέντιουμ ισχυρίζεται ότι στην προηγούμενη ζωή της πέθανε από φωτιά (vid)
Η Στέφανι είναι δημοφιλής στο TikTok και περιγράφει τον εαυτό της ως μέντιουμ. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι στην προηγούμενη ζωή της πέθανε από φωτιά.

Μια γυναίκα που πιστεύει ότι σε μια προηγούμενη ζωή πέθανε σε πυρκαγιά, μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί γιατί θεωρεί ότι αναγεννήθηκε μετά από το τραγικό παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα.

Η Στέφανι γνωστή στο TikTok και ως @thecelticsbrew περιγράφει τον εαυτό της ως μάγισσα ή μέντιουμ και μοιράζεται με τους ακόλουθούς της πολλά βίντεο, που εξηγεί τα σημάδια τα οποία αποδεικνύουν ότι είχε μια προηγούμενη ζωή.

Σε ένα από αυτά λέει: «Είναι περίεργο διότι θα έπρεπε να υπήρχε ένας φόβος με την αιτία θανάτου. Μελετώ το παρελθόν κυριολεκτικά όλη την ημέρα και κάτι που έχω διαπιστώσει είναι ότι όσοι πέθαναν από φωτιά δεν την φοβούνται. Στην πραγματικότητα είναι γοητευμένοι».

@thecelticsbrew

Heights ⛰ Past Life Cause of Death ##pastlife ##pastlives ##pastliferegression ##pastlifereader ##reincarnation ##spiritualtok ##spiritualtiktok ##witchtok ##IDeserveTuitionContest ##ZFlipClackdown

♬ original sound - Stephanie

Και συνέχισε: «Πέθανα σε μια προηγούμενη ζωή σε πυρκαγιά και πραγματικά είμαι συνδεδεμένη με την φωτιά. Νομίζω ότι είναι δροσερή. Ο θάνατος από φωτιά υποδηλώνεται με κόκκινα σημάδια γέννησης».

Μάλιστα, η γυναίκα διευκρίνισε ότι η ύπαρξη κόκκινων και λευκών σημαδιών στο δέρμα αποδεικνύουν ότι σε μια προηγούμενη ζωή κάποιος πέθανε σε πυρκαγιά. Η Στέφανι έδειξε τα δικά της σημάδια.

Τα βίντεο της Στέφανι έχουν κατακλυστεί από πολλά σχόλια, με αρκετούς ανθρώπους να ταυτίζονται με τους ισχυρισμούς της. «Μισώ τη ζέστη, αλλά αγαπώ την φωτιά και γεννήθηκα με ένα κόκκινο σημάδι», της έγραψε κάποιος.

@thecelticsbrew

Answer to @viccascaes ##greenscreen I use the Akashic tarot deck, my past life deck, my psychic abilities and assistance from your spirit guides ##pastlife ##pastlives ##pastliferegression ##reincarnation ##tarotok

♬ original sound - Stephanie