HOLMES PLACE: Μια μοναδική εμπειρία άθλησης σε περιμένει!

Newsroom
HOLMES PLACE: Μια μοναδική εμπειρία άθλησης σε περιμένει!
Η Nο1 fitness αλυσίδα της χώρας σε καλεί να γνωρίσεις το μέλλον της άθλησης, μέσα από τους μοναδικούς χώρους προπόνησης των Holmes Place.

Τα 3 premium Indoor Fitness Clubs σε Αθήνα, Μαρούσι και Γλυφάδα, τα 2 μεγάλα, πρωτοποριακά Outdoor Clubs στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, καθώς και το ολοκαίνουργιο Virtual Club, είναι εδώ για να σου προσφέρουν μια ολιστική εμπειρία στις 3 διαστάσεις του fitness & wellness: INDOOR, OUTDOOR και VIRTUAL.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς λειτουργίας των γυμναστηρίων, πλέον θα είναι δυνατή η πρόσβαση των μελών στα υψηλής αισθητικής αποδυτήρια των Holmes Place, με πλήρεις παροχές και απόλυτο σεβασμό στην τήρηση των μέτρων προστασίας & πρόληψης. Όλα τα Indoor Clubs διαθέτουν κορυφαίες τεχνολογικά εγκαταστάσεις με state-of-the-art μηχανήματα και εξοπλισμό άθλησης, πισίνα, σάουνα, χαμάμ, καθώς και χαλαρούς χώρους αναψυχής, όπως τα Holmes Place Café, όπου μπορείς καθημερινά να δοκιμάζεις θρεπτικά και vegan μενού υγιεινής διατροφής με μια μεγάλη ποικιλία από ροφήματα και απολαυστικά snacks.

δγσδγδσ

Ανταποκρινόμενα στα fitness trends της εποχής, που απαιτούν ευελιξία και εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης, τα Holmes Place προσφέρουν μια ΔΩΡΕΑΝ εβδομάδα επισκέψεων στο club της προτίμησης σου, ενώ παράλληλα, αναπροσαρμόζουν το κόστος της νέας ευέλικτης συνδρομής 4 εβδομάδων, στην απόλυτα προνομιακή τιμή των 79,90€, χωρίς κόστος εγγραφής και χωρίς χρονικές δεσμεύσεις για το πλήρες πακέτο υπηρεσιών με ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα Holmes Place Clubs.

Η καινοτομία στην άθληση φέρει την υπογραφή των Holmes Place, με τις κορυφαίες παροχές των clubs να καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της αθλητικής εμπειρίας, προσφέροντας πάντα μοναδικές υπηρεσίες με σεβασμό στην ασφάλεια των μελών τους.