Η γυναίκα που έσωσε το βρέφος στην Ελασσόνα: «Θα το πατούσα, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σακούλα» (vid)

Newsroom
Η γυναίκα που έσωσε το βρέφος στην Ελασσόνα: «Θα το πατούσα, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σακούλα» (vid)
Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισε μια νεαρή οδηγός στην Ελασσόνα στις 12:30 το βράδυ της Τρίτης, που είδε ξαφνικά μπροστά της, στη μέση του δρόμου, ένα βρέφος 13 μηνών να μπουσουλάει μόνο του.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός με το 13 μηνών βρέφος που βρέθηκε να μπουσουλάει σε κεντρικό δρόμο της Ελασσόνας.

Η 27χρονη οδηγός που αντιλήφθηκε το μωρό και ευτυχώς σταμάτησε το αυτοκίνητό της, σώζοντάς το, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News».

Η παρέμβαση της 27χρονης που είναι εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού, έσωσε το μωρό αφού πίσω ερχόταν φορτηγό.

Αρχικά, όπως είπε, δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για ένα μωρό στη μέση του δρόμου.

«Με το που έστριψα για να βγω στον κεντρικό δρόμο, είδα κάτι. Λέω σακούλα δεν είναι. Μετά λέω, γάτα. Η γάτα όμως με το που βλέπει φώτα φεύγει κατευθείαν. Με το που άναψα τη μεγάλη σκάλα των φώτων, είδα το μωρό. Εκείνη τη στιγμή απλά πάτησα φρένο, έτοιμη να βγω από το αυτοκίνητο. Κατέβηκα αμέσως, είχα το κινητό στο χέρι για να πάρω τηλέφωνο και κατευθείαν πήρα το "100". Έτρεξα στο μωρό. με σύνδεσαν με το τμήμα, οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν αμέσως τι έλεγα. Το πήρα αγκαλιά, είναι ένα πανέμορφο μωρό, χαμογελαστό. Ήμουν σοκαρισμένη και ακόμα είμαι, γιατί ειλικρινά το μωρό θα του πατούσα. Όπως το είδα μπουσουλούσε, με τα χεράκια κάτω. Δεν θέλω να σκεφτώ αν πήγαινε παρακάτω τι θα γινόταν», ανέφερε η γυναίκα.

«Αμέσως ήρθε η αστυνομία, μέσα σε δευτερόλεπτα», είπε η 27χρονη οδηγός και περιέγραψε πως φώναζε βοήθεια μήπως την ακούσει κάποιος, «ούτε γάτα δεν περνούσε», τόνισε.

Ανέφερε στη συνέχεια ότι στο σημείο εμφανίστηκε και η μητέρα του βρέφους, καθώς την φώναξε ένας γείτονας. «Ήταν σε κατάσταση αμόκ, δεν καταλάβαινε. Την δικαιολογώ μάνα είναι. Δεν ξέρω τι έγινε, μπορεί να ήταν κουρασμένη να την πήρε ο ύπνος, δεν ξέρω. Μπορεί να της ξέφυγε. Δεν θέλω να κρίνω», δήλωσε η νεαρή οδηγός.