Μητέρα Μυρτούς: «Η υγεία της έχει επιδεινωθεί, θα μας βοηθούσε ένα ειδικό κέντρο στην Γερμανία, αλλά δεν μας δέχεται» (vid)

Newsroom
Μητέρα Μυρτούς: «Η υγεία της έχει επιδεινωθεί, θα μας βοηθούσε ένα ειδικό κέντρο στην Γερμανία, αλλά δεν μας δέχεται» (vid)
Η μητέρα της Μυρτούς ανέφερε πως για κάποιο περίεργο λόγο δεν τους δέχονται στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Γερμανία. «Δεν ζητάω να μας δεχτούν τσάμπα», τονίζει.

Έχουν περάσει 9 χρόνια από την ημέρα που η 15χρονη -τότε- Μυρτώ κακοποιήθηκε άγρια από Πακιστανό σε παραλία της Πάρου.

Είχε χτυπήσει με μένος το κεφάλι της στα βράχια και όταν έμεινε αναίσθητη, πέταξε τα ρούχα της και ασέλγησε στο αιμόφυρτο κορμί της. Η κοπέλα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, τα οποία μάλιστα έχουν επιδεινωθεί, σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα της σε ρεπορτάζ του Mega.

«Πρέπει να μας δεχτούν στη Γερμανία»

Η Μυρτώ που δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της άγριας επίθεσης από το βιαστή της, αντιμετωπίζει νέα προβλήματα υγείας από τον περασμένο Νοέμβριο.

Προβλήματα που το τελευταίο διάστημα επιδεινώθηκαν.

Η μητέρα της εξηγεί πως μία επίσκεψη σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, στην παρούσα φάση θα βοηθούσε, καθώς όπως η ίδια λέει, ίσως η Μυρτώ γλίτωνε άλλη μία εγχείρηση. Όμως δεν μπορεί να πάει, γιατί δεν τη δέχονται.

«Δεν ζητάω να μας δεχτούν τσάμπα. Για ένα περίεργο λόγο δεν μας δέχονται και θα μας βοηθούσε πάρα πολύ σε ένα ενδεχόμενο έλεγχο φαρμάκων μήπως κάτι την επηρεάζει και έχουμε αυτές τις άσχημες εξελίξεις εντός εισαγωγικών εξελίξεις από το Νοέμβριο. Έχουν δεχτεί τόσους Έλληνες και τη Μυρτώ δεν τη δέχονται», δήλωσε η μητέρα της.

Η Μαρία Κοτρώτσου που εδώ και 9 χρόνια ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά εύχεται κανένας άλλος να μη ζήσει αυτό που βίωσε και βιώνει η οικογένειά της.

«Χρόνια πολλά Μυρτώ μου»

Η μητέρα της Μυρτούς δεν χάνει την ελπίδα της και την ημέρα της ονομαστικής εορτής της κόρης της, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία συγκινητική ανάρτηση.

«Χρόνια πολλά Μυρτω μου!!! Και του χρόνου ας ελπίζουμε ότι θα είσαι καλύτερα.
Μετά απο ένα δύσκολο καλοκαίρι με επισκέψεις σε πολλά δημόσια νοσοκομεία , ήρθε ένα φθινόπωρο που συνεχίζουμε τις επισκέψεις….Ιπποκράτειο, Σισμανόγλειο και ο Θεός βοηθος…. γιατί μόνο ο ΘΕΟΣ σε βοηθάει!
».

«Αυτή τη βδομάδα δύο νοσοκομεία, δεν έχω τελειώσει, τίποτα δεν έχω τελειώσει την άλλη βδομάδα θα πάω και Αττικό και Έλενα», είπε η μητέρα της.