Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα για τον Βασίλη Λεβέντη, δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Newsroom
Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα για τον Βασίλη Λεβέντη, δίνει μάχη στη ΜΕΘ
Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ COVID του Ευαγγελισμού με κορονοϊό και σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης

Δύσκολα είναι τα επόμενα δυο 24ωρα για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτή, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν από 10 ημέρες περίπου, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Πήγε στο νοσοκομείο και έλαβε οδηγίες για νοσηλεία στο σπίτι όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε το Σάββατο (25/9) και λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του η κατάστασή του χειροτέρευσε και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή του σε ΜΕΘ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει υποκείμενο νόσημα. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει κάνει το εμβόλιο.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων γνωστοποιεί ότι ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης «μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ευαγγελισμός", όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2. Ας στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».