Ο λόγος που ο Θέμης Σοφός δεν εκπροσωπεί πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη (vid)

Newsroom
Ο λόγος που ο Θέμης Σοφός δεν εκπροσωπεί πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη (vid)
Την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ανέλαβε, μαζί με γνωστή δικηγόρο της Θεσσαλονίκης, ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο δικηγόρος Θέμης Σοφός, δεν εκπροσωπεί πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη. Την υπεράσπιση του ηθοποιού ανέλαβε ο κ. Δημητρακόπουλος και η κ. Μπακιρτζίδου.

Ο Θέμης Σοφός εδώ και αρκετά χρόνια χειριζόταν τις νομικές υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη, ωστόσο δεν τον εκπροσωπεί πια.

«Δεν εκπροσωπώ πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη» ήταν το μόνο που δήλωσε ο Θέμης Σοφός στον δημοσιογράφο της εκπομπής του Star, «Αλήθειες με την Ζήνα», Πέτρο Κουσουλό που μίλησε μαζί του.

«Από ότι αντιλήφθηκα, υπήρχε μια διάσταση απόψεων. Για να επέλθει ένα νομικό διαζύγιο θα πρέπει να έχουν ενοχληθεί και οι δυο πλευρές. Είναι προφανές ότι και η πλευρά του ηθοποιού περίμενε ίσως κάποια άλλα πράγματα από την υπεράσπιση, και ο κύριος Σοφός θα περίμενε κάποια άλλα πράγματα από τον εντολέα του. Αυτό το οποίο θέλω να επισημάνω εγώ και να πω είναι ότι καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της διαδικασίας και αυτής της βασάνου όχι αναιτιολόγητα, την οποία περνάει ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος είναι προφυλακισμένος για βαρύτατα κακουργήματα, για ένα βιασμό και δυο απόπειρες, ο κύριος τράβηξε όλο το κάρο...», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.