Ντοκουμέντα από τη «ληστεία» που έστησε ο γυναικοκτόνος στα Γλυκά Νερά, οι εικόνες που είδαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν (vid)

Newsroom
Ντοκουμέντα από τη «ληστεία» που έστησε ο γυναικοκτόνος στα Γλυκά Νερά, οι εικόνες που είδαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν (vid)
Ξήλωσε ακόμα και παράθυρο του σπιτιού στα Γλυκά Νερά ο δολοφόνος της Καρολάιν. Πώς σκηνοθέτησε τη ληστεία.

Νέες συγκλονιστικές εικόνες έρχονται στο «φως» από την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Kαρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Στο ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, παρουσιάστηκαν οι εικόνες που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στις 11 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται πως ο γυναικοκτόνος είχε προσπαθήσει να στήσει ένα σκηνικό «ληστείας», ισχυριζόμενος ότι οι υποτιθέμενοι ληστές σκότωσαν τη γυναίκα του, αλλά και το σκυλί της οικογένειας, το οποίο «κρέμασαν» στα κάγκελα του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι είδαν ένα πολύ ακατάστατο σπίτι, το οποίο είχε πεταμένα πολλά πράγματα στο πάτωμα.

Το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Με αυτόν τον τρόπο, ο δολοφόνος προσπάθησε να δείξει ότι οι υποτιθέμενοι ληστές έψαχναν για χρήματα μέσα στο σπίτι.

Το σκηνικό της «ληστείας» είχε στηθεί από τον ίδιο τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν, ο οποίος θα συνέχιζε να υποστηρίζει το σενάριο της ληστείας επί 37 μέρες, μέχρι να ομολογήσει ότι δολοφόνησε τη σύζυγο και μάνα του παιδιού του.

Το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συζυγοκτόνος σκηνοθετούσε την ληστεία επί τουλάχιστον 3 ώρες, ανακατεύοντας πράγματα, πετώντας κορνίζες, μαξιλάρια και βιβλία στο πάτωμα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Επίσης, είχε ξηλώσει ένα παράθυρο του σπιτιού, το οποίο πέταξε στο πάτωμα ως «ένδειξη» του σημείου εισόδου των υποτιθέμενων κακοποιών.