Τα τρία «απαγορευμένα» κόλπα των Jackass: Μέχρι και ο κάμεραμαν είπε «δεν θέλω να έχω σχέση με αυτό» (vid)

Newsroom
Τα τρία «απαγορευμένα» κόλπα των Jackass: Μέχρι και ο κάμεραμαν είπε «δεν θέλω να έχω σχέση με αυτό» (vid)
Η παραγωγή της ταινίας έκρινε είναι ότι πάρα πολύ βίαια ως σοκαριστικά και τα «έκοψε» από την ταινία.

Το Jackass σε μία ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «ανόητοι, βλάκες» κτλ. και σίγουρα με αυτά που κάνουν χαρακτηρίζονται κάπως έτσι. Και όχι αδίκως… Έβγαλαν λεφτά από αυτό, έχουν δαπανήσει πάρα πολλά σε νοσοκομεία από τα αναπόφευκτα ατυχήματα, ενώ θα βγει και ταινία, μόνο που κάποια από τα κόλπα τους κρίθηκαν απαγορευτικά για να μπουν.

Είναι τόσο σοκαριστικά, που δεν υπήρχε περίπτωση να τα βάλουν, γιατί βλέπουν και μικρά παιδιά. Πάντα με την απαραίτητη σήμανση σήμανση «μην το επιχειρήσετε», αλλά φανταστείτε για να μην τόλμησαν και αυτοί οι ίδιοι να μην επιλέξουν για την ταινία, το τρομακτικό τους μέγεθος.

Ο Steve-Ο των Jackass αποκάλυψε ποια είναι αυτά τα τρία απαγορευμένα κόλπα, τα οποία έγιναν από τον Τζόνι Νόξβιλ (φυσικά).

1ο) Το πρώτο κόλπο είναι το κουτί στις σκάλες

1

Μπήκε ο Νόξβιλ μέσα σε ένα κουτί, χάρτινο μη φανταστείτε, με μαξιλάρια γύρω από αυτόν, τον έκλεισαν με ταινία και τον έσπρωξαν στις σκάλες. Ο Steve-O το χαρακτήρισε «βίαιο σαν την κόλαση».

2ο) Αυτοπυροβολήθηκε

1

Το δεύτερο κόλπο είναι ακραίο. Είναι σοκαριστικό και θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Ο Νόξβιλ φόρεσε ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και πυροβόλησε τον εαυτό του με ένα όπλο Smith and Wesson του '38. Το αλεξίσφαιρο προστατεύει από τη σφαίρα πολύ πιο μακριά, απ΄ότι το μήκος του χεριού. Ο κάμεραμαν έφτασε στο σημείο να πει «δεν θέλω να έχω καμία ανάμειξη σε αυτό».

3ο) Τον κτύπησε αυτοκίνητο

2

Τρομακτικό και το τρίτο «κόλπο» με τον Νόξβιλ να κάθεται ακίνητος και να περιμένει το αυτοκίνητο να τον κτυπάει σκόπιμα και να «πετάει» από πάνω του.

Οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν ότι αυτά τα πλάνα είναι βίαια για να προβληθούν στο κοινό. Όταν ρώτησαν τον Νόξβιλ τι σκεφτόταν όταν τον κτύπησε το αυτοκίνητο, είπε «Φόρεσα δύο ζευγάρια τζιν για να είμαι ασφαλής».