Έκλεψαν το κινητό του γιατρού στην Πάτρα την ώρα που έσωζε τον 6χρονο, που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ

Newsroom
Έκλεψαν το κινητό του γιατρού στην Πάτρα την ώρα που έσωζε τον 6χρονο, που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ
Ο γιατρός προσπαθούσε να βοηθήσει το παιδί στην Πάτρα και κάποιος του έκλεψε το κινητό!

Την ώρα που ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος ήταν πάνω από τον 6χρονο που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ, προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες, κάποιος τον έκλεβε, σύμφωνα με το thebest.gr.

Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο γιατρός με ανάρτησή του στο Facebook τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ ,να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ - κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας».

Η ανάρτησή του:

«Αγαπητοί φίλοι, κ φίλες ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σαν λειτουργός της υγείας αυτό είμαι, αυτό θα κάνω κ σήμερα κ αύριο κ όσο μπορώ. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι και ίσως και με αυτόν που το έκανε.

Μέσα στο γενικό χαμό ,την ώρα που έτρεχα για να βοηθήσω το μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου. Δυστυχώς ,χωρίς κωδικούς κτλ ένα samsung s 21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου.

Ας το κρατήσει γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ ,να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ - κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ευχαριστώ».