Ο Σελίμ έριξε... πόρτα στον Acun: «Δεν παρατάω το μαγαζί μου» (vid)

Newsroom
Ο Σελίμ έριξε... πόρτα στον Acun: «Δεν παρατάω το μαγαζί μου» (vid)
Ο πρώην παίκτης του «MasterChef», Σελίμ, μίλησε για το νέο του μαγαζί, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί ενώ απαντά και στο αν διατηρεί επαφές με τους κριτές του μαγειρικού ριάλιτι.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Σελίμ Σελτζούκ, μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε φέτος, ανάμεσα στις οποίες ήταν και μια από την Acun Medya.

Ο Σελίμ έχει ανοίξει ένα νέο μαγαζί και δηλώνει πως «είμαι πολύ καλά εδώ, στο καινούργιο μου μαγαζί, το οποίο μου δίνει όρεξη για να μαγειρεύω όλη μέρα».

Για τις προτάσεις που δέχτηκε φέτος, ο Σελίμ Σελτζούκ ανέφερε: «Δέχτηκα φέτος δύο προτάσεις για ριάλιτι. Η πρώτη ήταν από τον ΑΝΤ1, για τον διαγωνισμό μαγειρικής. Με πήραν τηλέφωνο και μες ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι. Τους είπα ότι θα τους πάρω τηλέφωνο, αλλά δεν τους έχω πάρει ακόμα. Η δεύτερη πρόταση ήταν από την Acun Medya, η οποία ήταν πολύ καλή οικονομικά. Αλλά έχω μια πολύ ωραία επιχείρηση και δεν μπορώ να παρατήσω το μαγαζί μου».

«Τους κριτές του MasterChef έχω να τους δω πολύ καιρό, περίπου 1,5 χρόνο, αλλά έχουμε επικοινωνία και με βοηθάνε. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όταν άνοιξα το μαγαζί, με βοήθησε αρκετά», πρόσθεσε επίσης ο Σελίμ Σελτζούκ.