Επική φάρσα Δανάης Μπάρκα σε Μαριαλένα: «Θα έχει σόου, θα παίξουμε μπουνιές με την π@τσ@βούρα» (vids)

Newsroom
Επική φάρσα Δανάης Μπάρκα σε Μαριαλένα: «Θα έχει σόου, θα παίξουμε μπουνιές με την π@τσ@βούρα» (vids)
Η Δανάη Μπάρκα έκανε τη Μαριαλένα να ζηλέψει τον Σάκη Κατσούλη και… πήρε άριστα.

Όρεξη για πλάκα είχε η Δανάη Μπάρκα που έκανε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το Survivor, όχι απλά να ζηλέψει αλλά να βγάλει νύχια! Μαζί με τον Σάκη Κατσούλη πήγαν σε ένα καφέ για μια συνέντευξη, ωστόσο η σερβιτόρα που ήταν «στημένη» φυσικά, ήταν ιδιαίτερα διαχυτική απέναντι στον Σάκη Κατσούλη. Με το «καλημέρα» του είπε «δυστυχώς βλέπω πως είσαι με παρέα, μόνοι περνάμε καλύτερα» και στη συνέχεια έκανε σαν να μην ήταν εκεί η Μαριαλένα. Δεν της πήγε καν νερό…

Δεν ήθελε και πολύ και αφού ρώτησε τον Σάκη από που την ξέρει κτλ. (σ.σ. τα παιδιά κατά τα άλλα δεν είναι μαζί) στη συνέχεια είπε «θα έχει σόου, θα παίξουμε μπουνιές».

Η σερβιτόρα που παρεμπιπτόντως την λένε Μαριλένα, είπε «δεν την πρόσεξα» και εκεί λίγο έλειψε να γίνει η έκρηξη. Φώναξε άλλη κοπέλα για να παραγγείλει τον καφέ της, αλλά μην γνωρίζοντας τίποτα, δεν ήταν και ιδιαίτερα ευγενική καθώς είπε «με την πατσαβούρα τη φίλη σου δεν μπορώ να συνεννοηθώ».

Στη συνέχεια τα έβαλε και με τον Σάκη Κατσούλη που του είπε: «Θα της δώσω εγώ ένα μαθηματάκι. Θα δεις τι θα γίνει μετά. Αν δεν πάρει μάθημα από σένα τελειώσαμε» κτλ. Καθόλου ζήλια από δυο παιδιά που λένε συνεχώς πως δεν είναι μαζί στη ζωή παρά μόνο στην τηλεόραση.

Με την αποκάλυψη της φάρσας, ο Σάκης Κατσούλης της είπε: «Εσύ έλεγες δεν ζηλεύεις. Για πες που είσαι κουλ με το να έρθει και να μου την πέσει μια κοπέλα», με τη Μαριαλένα να απαντάει: «Στράβωσα με την κοπέλα γιατί δεν με έβλεπε. Ερχόταν μια τρελή και τον άγγιζε συνέχεια».

Μετά βέβαια την είπε «αγάπη μου».