Καρέ-καρέ η επίθεση σπείρας σε φύλακα στην Θεσσαλονίκη, τον χτυπούν αλύπητα και ακούγονται οι κραυγές του (vid)

Newsroom
Καρέ-καρέ η επίθεση σπείρας σε φύλακα στην Θεσσαλονίκη, τον χτυπούν αλύπητα και ακούγονται οι κραυγές του (vid)
Τον χτύπησαν αλύπητα για 2.000 ευρώ και του πήραν το κινητό για να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια.

Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο «φως» και μαρτυρά τη σκληρότητα με την οποία εισβάλλουν σπείρες σε αποθήκες στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (πηγή από ethnos.gr), οι άνδρες της σπείρας χωρίς ενδοιασμούς, χτυπούν αλύπητα τον φύλακα για να αρπάξουν 2.000 ευρώ.

Το βίντεο είναι από περιστατικό που συνέβη τον Ιούλιο του 2019 στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο τώρα είδε το φως της δημοσιότητας και ακούγονται οι κραυγές απόγνωσης του φύλακα από τα απανωτά χτυπήματα μαρτυρώντας την φρίκη και την οδύνη που έζησε.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από το κλειστό κύκλωμα στην είσοδο της αποθήκης διακρίνεται αρχικά ένας άνδρας με ξύλο στα χέρια να δίνει οδηγίες στον οδηγό του αυτοκινήτου για να ρίξει την πόρτα της εισόδου.

Στην συνέχεια βγαίνει ο οδηγός και ένας ακόμα επιβάτης, όλοι τους με ρόπαλα. Όλοι τους έχουν μπει ήδη στην αποθήκη και χτυπούν αλύπητα τον νυχτερινό φύλακα με υπηκοότητα Μπαγκλαντες.

Οι κραυγές του άνδρα κάνουν τους ληστές που είναι έξω να τρέξουν να δουν τι συμβαίνει. Τελικά αρπάζουν 2.000 ευρώ, δυο υπολογιστές, το κινητό τηλέφωνο του φύλακα και τον αφήνουν αιμόφυρτο πίσω τους.

Ο άνδρας θα μεταφερθεί αργότερα στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του.

Δυο χρόνια μετά η αστυνομία της Θεσσαλονίκης εντόπισε και συνέλαβε τα μέλη της σπείρας. Πρόκειται για πέντε Ρομά από 15 έως 25 ετών (τότε), που ζούσαν σε διπλανό οικισμό.

Ο 27χρονος σήμερα και αρχηγός της σπείρας έχει καταδικαστεί σε 16 χρόνια κάθειρξη για βιασμό.