«Παίζαμε για πλάκα» είπε στο δικαστήριο το ζευγάρι που έκανε σεξ σε δημόσια θέα στο Ηράκλειο

Newsroom
«Παίζαμε για πλάκα» είπε στο δικαστήριο το ζευγάρι που έκανε σεξ σε δημόσια θέα στο Ηράκλειο
Η απολογία τους στο δικαστήριο, δεν έπεισε με αποτέλεσμα η απόφαση να μην είναι υπέρ τους.

Ακριβά πλήρωσαν τελικά οι δύο τουρίστες στην Κρήτη, την απόφασή τους να συνευρεθούν ερωτικά σε δημόσια θέα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψή τους.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη το βράδυ, περίπου στις 9:00 και καταγγέλθηκε στην αστυνομία από ένα ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης και έναν περαστικό.

Στο δικαστήριο που έγινε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου το οι δύο Ουκρανοί που έχουν και ένα παιδάκι υποστήριξαν πως «δεν κάναμε σεξ, ένα παιχνίδι παίζαμε για πλάκα», όμως οι δύο άνθρωποι που κάλεσαν την αστυνομία είχαν διαφορετική άποψη.

«Λυπάμαι αν τους χάλασα τις διακοπές αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε μια χώρα ξέφραγη. Το θέαμα ήταν σοκαριστικό», είπε ο ένας στο δικαστήριο, περιγράφοντας όσα αντίκρισε με τον φίλο του ενώ έκαναν τη βόλτα τους.

Ο έτερος μάρτυρας κατέθεσε ότι οι κατηγορούμενοι συνουσιάζονταν μέσα στο αυτοκίνητο με τις πόρτες ανοιχτές, μπροστά από τα ουζερί και τα άλλα μαγαζιά που βρίσκονται στην οδό Λόρδου Βύρωνα, κάθετος δρόμος στην 25ης Αυγούστου.

Και οι δύο επέμειναν ότι επρόκειτο για ερωτική συνεύρεση και όχι για …πλακίτσα.

Έτσι αμφότεροι κρίθηκαν ένοχοι.