Επίθεση με βιτριόλι: Αναμένεται να καταθέσει ένας μάρτυρας - κλειδί στη δίκη, τι θα αποκαλύψει (vid)

Newsroom
Επίθεση με βιτριόλι: Αναμένεται να καταθέσει ένας μάρτυρας - κλειδί στη δίκη, τι θα αποκαλύψει (vid)
Ισχυρίζεται ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την κατηγορούμενη, όταν εκείνη παρακολουθούσε την Ιωάννα.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι αναμένεται να παρουσιαστούν στη δίκη η οποία ξεκίνησε σήμερα (15/9) και θα συνεχιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αναμένεται να καταθέσει ένας μάρτυρας «κλειδί».

Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος έχει δει πώς παρακολουθούσε την Ιωάννα η κατηγορουμένη. Θα αποκαλύψει με λεπτομέρειες τα όσα παρατήρησε και του προκάλεσαν εντύπωση.

Είναι ο μάρτυρας που όπως ισχυρίζεται ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την 36χρονη κατά την διάρκεια της παρακολούθησης στην Ιωάννα, την διέκρινε πολλές φορές κάτω από το σπίτι της, αναφέρει το ρεπορτάζ του Star.

Άλλοι 34 μάρτυρες θα καταθέσουν στην δίκη από την πλευρά της Ιωάννας. Ο κατάλογος έχει δοθεί ήδη στο δικαστήριο. Ανάμεσά τους οι εργοδότες της Ιωάννας, ο πρώην σύντροφός της, φίλοι της αλλά και οι γιατροί της.

Από την πλευρά της κατηγορουμένης θα καταθέσει μόνο μια μάρτυρας. Στην υπόθεση υπάρχουν δυο σκοτεινά σημεία που το δικαστήριο θα κληθεί να «φωτίσει»: Πού βρήκε η 36χρονη το βιτριόλι και ποιο τελικά ήταν το κίνητρο.