Αεροσυνοδός εξήγησε γιατί υπάρχουν τασάκια στα νέα αεροπλάνα αφού απαγορεύεται το κάπνισμα (vid)

Newsroom
Αεροσυνοδός εξήγησε γιατί υπάρχουν τασάκια στα νέα αεροπλάνα αφού απαγορεύεται το κάπνισμα (vid)
Γιατί υπάρχουν τασάκια στα αεροπλάνα από τη στιγμή που απαγορεύεται το κάπνισμα; Μια αεροσυνοδός εξηγεί τον λόγο.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αναρωτηθεί για ποιον λόγο υπάρχουν τασάκια στα νέα αεροπλάνα από την στιγμή που απαγορεύεται το κάπνισμα. Μια Καναδή αεροσυνοδός απαντά μέσω του TikTok στο ερώτημα.

Η Κέιλι γνωστή και ως @flyingkaylee στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζει συχνά βίντεο, με τα οποία αποκαλύπτει τα μυστικά της δουλειάς της. Σε ένα από αυτά η αεροσυνοδός βρίσκεται στο εσωτερικό ενός αεροπλάνου και δείχνει στους ακόλουθούς της ένα τασάκι που βρίσκεται στην πόρτα της τουαλέτας. Θέτει λοιπόν το ερώτημα «γιατί τα αεροπλάνα έχουν τασάκια από τη στιγμή που απαγορεύεται το κάπνισμα».

@flyingkaylee

Let me know in the comments what your guess is! #flightattendant #aviation #boeing737 #airplane #avgeek

♬ Quirky - Oleg Kirilkov

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 προβολές με τους χρήστες να σπεύδουν να βρουν την απάντηση στο ερώτημα της Κέιλι. Ένας από αυτούς έγραψε: «Επειδή στους ανθρώπους τους αρέσει να παραβιάζουν τους κανόνες. Όσο χαζό κι αν ακούγεται αυτό. Κάποιοι ακόμα δεν καταλαβαίνουν ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να καπνίζουν στα αεροπλάνα».

Ένας άλλος έγραψε: «Είναι επειδή οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να παραβούν τους κανόνες. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν τασάκια για να κρύψουν τα τσιγάρα τους από το να τα σβήνουν κάτω και να υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς».

Ένας τρίτος είπε: «Απαιτείται από τον νόμο να έχουν ένας ασφαλές μέρος για το πλήρωμα της πτήσης για να σβήνουν τα παράνομα τσιγάρα».

Οι παραπάνω απαντήσεις εγκρίθηκαν από την Κέιλι, καθώς αποτελεί απαίτηση της Ομοσπονδιακής Αρχής Αεροπορίας να υπάρχουν τασάκια στα νέα αεροπλάνα.