Το ακροβατικό του Κιάνου Ριβς πάνω σε άλογο στην ταινία «John Wick 3» έχει εξήγηση (vid)

Newsroom
Το ακροβατικό του Κιάνου Ριβς πάνω σε άλογο στην ταινία «John Wick 3» έχει εξήγηση (vid)
Ένα βίντεο που έχει γίνει viral λύνει το μυστήριο από εντυπωσιακό πλάνο της ταινίας «John Wick 3» με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς.

Ένα από τα χαρακτηριστικά των ταινιών «John Wick» με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς είναι τα ακροβατικά που πολλές φορές φαίνονται εξωφρενικά. Σε μια από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές της τρίτης ταινίας, ο Κιάνου Ριβς κρέμεται από άλογο και παλεύει με μοτοσυκλετιστή, με τον οποίο τρέχουν παράλληλα.

Πρόκειται για το λεγόμενο «trick ride». Ο σκηνοθέτης της ταινίας κατάφερε να πείσει τον ηθοποιό να γυρίσει τη συγκεκριμένη σκηνή, αφού τον διαβεβαίωσε ότι θα είναι ασφαλής.

@lionsgate

Reply to @queenofthecloud420 of course! #johnwick #keanureeves

♬ original sound - Lionsgate

Πως γίνεται αυτό; Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok και έχει συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από 1,5 εκατ. likes αποκαλύπτεται πως γίνεται το συγκεκριμένο κόλπο. Ο πρωταγωνιστής είναι δεμένος με δύο καλώδια που τον κρατούν πάνω στο άλογο και του επιτρέπουν να κρέμεται με ασφάλεια.

Παρόλα αυτά, οι χρήστες του διαδικτύου περισσότερο έδειξαν να ενδιαφέρονται για το άλογο παρά για το κόλπο. «Αυτό το άλογο είναι ένας αμειβόμενος ηθοποιός», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σχολίασε: «Ο βρεγμένος δρόμος είναι τόσο επικίνδυνος για τα άλογα που τρέχουν».