Δικηγόρος συντρόφου του μοντέλου του «Power of love»: «Είχε άγνοια η κοπέλα», ο 32χρονος ήταν ποδοσφαιριστής (vid)

Newsroom
Δικηγόρος συντρόφου του μοντέλου του «Power of love»: «Είχε άγνοια η κοπέλα», ο 32χρονος ήταν ποδοσφαιριστής (vid)
O 32χρονος σύντροφος της πρώην παίκτριας του Power of Love ήταν ποδοσφαιριστής και ο δικηγόρος του τονίζει πως η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση.

«Είχε άγνοια η κοπέλα», λέει ο δικηγόρος του συντρόφου του μοντέλου του «Power of love», ήταν και ποδοσφαιριστής (vid)

«Χρήστη ναρκωτικών και αχυράνθρωπο» χαρακτήρισε τον 32χρονο σύντροφο της πρώην παίκτριας του Power of Love ο συνήγορος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Live News»

Ο 32χρονος συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του και πρώην παίκτρια του ριάλιτι, με 7,8 κιλά κοκαΐνης .

O δικηγόρος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» ότι διακινούσε τα ναρκωτικά ο πελάτης του.

«Είναι δικογραφία με βαρύτητα ως προς την κατασχεθείσα ποσότητα. Δεν είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν κατασχέσει οι ελληνικές αρχές, αλλά δεν είναι συνήθης» σημείωσε ο κ. Γεωργόπουλος.

Εν συνεχεία, υποστήριξε ότι ο πελάτης του είχε «ρόλο αχυρανθρώπου» και ότι πρόκειται για «ένα άνθρωπο που στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του, υποχρεώθηκε να τελέσει μια πράξη μεταφοράς, μια και μοναδική φορά. Ήταν μόνος στο αυτοκίνητό του. Θα παραλάμβανε την ποσότητα από ένα σημείο και θα την πήγαινε σε άλλο σημείο».

«Είχε άγνοια η κοπέλα»

Σχετικά με το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη μαζί με τον 32χρονο, ανέφερε ότι «η συγκατηγορούμενή του ήταν σπίτι και είχε παντελή άγνοια, δεν είχε σχέση, γνώση ή εμπλοκή».

«Στη διακίνηση των ναρκωτικών εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι. Ο κατηγορούμενος που υπερασπίζομαι είναι αχυράνθρωπος. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κύριος της ποσότητας» κατέληξε ο δικηγόρος.

Ποιος είναι ο 32χρονος

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του «Live News», ο 32χρονος είχε και αθλητική δραστηριότητα, καθώς ήταν ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε: «Όπως μας είπαν παίκτες της ομάδας αλλά και ο πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα που έπαιζε για πολλά χρόνια. Ήταν ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για ένα παιδί από την επαρχία, από ένα μικρό νησί, στις μικρές Κυκλάδες στα Κουφονήσια. Ένα ήρεμο παιδί όπως μας είπαν, ένα παιδί που έκανε μια απλή ζωή. Ούτε φαινόταν να έχει πολλά λεφτά ούτε έκανε μια επίδειξη πλούτου, ούτε ακριβό αυτοκίνητο οδηγούσε. Μέχρι το 2008 ήταν στη Νάξο, όπου έπαιζε ποδόσφαιρο, μετά ήρθε στην Αθήνα και έπαιζε σε μια ομάδα στο Μοσχάτο. Όπως μας είπε ο άνθρωπος που μιλήσαμε, όχι απλά δεν φαινόταν ότι έκανε καταχρήσεις, ούτε κάπνιζε. Μάλιστα μας είπε ότι σαν πρόεδρος της ομάδας έκανε τοξικολογικές εξετάσεις σε όλους του αθλητές και ποτέ δεν είχε εμφανίσει το παραμικρό. Ούτε και η συμπεριφορά του, έδειχνε κάτι τετοιο».