Με τραγούδια και «γκαζιές» αποχαιρέτησαν τον Mad Clip (vids)

Newsroom
Με τραγούδια και «γκαζιές» αποχαιρέτησαν τον Mad Clip (vids)
Το τελευταίο αντίο με τα τραγούδια του Mad Clip και «γκαζιές» είπε ο κόσμος που βρέθηκε στην Ιερό Ναό της Παναγίτσας για να αποχαιρετήσει τον 34χρονο τράπερ.

Μεγάλο πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας του Παλαιού Φαλήρου για να αποχαιρετήσει τον αδικοχαμένο τράπερ Mad Clip, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) έπειτα από τροχαίο που είχε στη Βουλιαγμένη.

Στο τελευταίο αντίο του 34χρονου μουσικού ήταν όλοι εκεί. Συγγενείς που τον έζησαν από μικρό παιδί, φίλοι που διασκέδαζαν μαζί του και νέα παιδιά που τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του.

Τραγική φιγούρα και η μητέρα του 34χρονου τράπερ, που ήρθε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων ήταν η Τάμτα, ο Πάρις Κασιδόκωστας, ο Σταν, ο τράπερ και στενός φίλος του Light αλλά και η Ελένη Φουρέιρα.

Την ίδια στιγμή πολλοί νεαροί θαυμαστές του Mad Clip που βρέθηκαν στον ναό, έπαιζαν από τα ηχεία αυτοκινήτων δυνατά τις επιτυχίες του, τραγουδώντας ταυτόχρονα τους στίχους, ενώ πολλοί από αυτούς «σπίνιαραν» πατώντας το γκάζι στα οχήματά τους, ως φόρο τιμής στον αδικοχαμένο μουσικό που λάτρευε τα αμάξια και την ταχύτητα.

Οι θαυμαστές του υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τη σορό του Mad Clip. «Αθάνατος» και «καλό ταξίδι» φώναζαν φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές. Νωρίτερα η κυκλοφορία έξω από το κοιμητήριο διεκόπη και στα δυο ρεύματα, ενώ σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων που περιμένουν να περάσουν.