Αντώνης Δημητριάδης για Mad Clip: «Η κολώνα σταμάτησε το αμάξι», τα δυο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές (vid)

Newsroom
Αντώνης Δημητριάδης για Mad Clip: «Η κολώνα σταμάτησε το αμάξι», τα δυο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές (vid)
Οι έρευνες της τροχαίας για το δυστύχημα του Mad Clip. Τι ανέφερε ο φίλος του Αντώνης Δημητριάδης.

Ο γνωστός dj, Αντώνης Δημητριάδης, μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τον φίλο του Mad Clip και για τις τελευταίες στιγμές του.

Όπως είπε μέχρι λίγα λεπτά πριν το μοιραίο τροχαίο βρίσκονταν μαζί.

Όπως ανέφερε, ο Mad Clip μαζί με φίλους και συναδέλφους βρισκόταν σε ένα τραπέζι, σε ένα χώρο δεξιώσεων στην περιοχή της Βουλιαγμένης και λίγα λεπτά μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, όλοι πήραν τα οχήματά τους για να πάνε στα σπίτια τους.

«Φεύγαμε ένας-ένας και πηγαίναμε στα σπίτια μας στην Αθήνα. Ήμουν πίσω δυο λεπτά, πέντε, εκεί γύρω. Συναντάμε ένα τροχαίο, την ώρα που περνάω και ρωτάω τον αστυνομικό Σοβαρό; και μου απαντάει και σοβαρό και μάλλον και γνωστός”. Εκεί κατάλαβα τι είχε συμβεί. Πάιρνω τον φίλο που είχε προηγηθεί πιο μπροστά, του λέω το είδες; Το είδα. Είναι; Είναι μου απαντάει. Και κάναμε αναστροφή και σταματήσαμε δεξιά. Οι πυροσβέστες έκαναν υπεράνθρωπη προσπάθεια, ήταν δυο ώρες από πάνω του».

«Ήταν όλοι νηφάλιοι» συμπλήρωσε ο Αντώνης Δημητριάδης. «Όπως μας είπαν οι αστυνομικοί, ήταν ομάδα ΔΙΑΣ εκεί, τους είδαν στο φανάρι αλλά έφυγαν, δεν υπήρχε κάποια παρανομία εκεί. Η ομάδα περιπολεί, ξαναλέω πάλι ότι μας είπαν. Συνέχισαν την πορεία τους... και σε δυο λεπτά ακούν στον ασύρματο, επείγον, επείγον και έκαναν αναστροφή...», τόνισε.

«Η κολώνα σταμάτησε το αμάξι, όχι το δέντρο. Η κολώνα δεν έπεσε ποτέ» σημείωσε ο Αντώνης Δημητριάδης, υπογραμμίζοντας το πάθος που είχε ο Mad Clip για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και την ταχύτητα.

«Ακούγαμε νέα παιδιά που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο και αναγνώριζαν την πινακίδα, να λένε "ο Mad Clip". Ήταν πολύ λαοφιλής» πρόσθεσε.

Έρευνα για «κόντρα» ή μηχανική βλάβη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, για την Τροχαία, όλα τα ενδεχόμενα για το τι ήταν αυτό που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα είναι ανοιχτά, καθώς εξετάζονται όλα τα σενάρια.

Από το να συμμετείχε ο Mad Clip σε μία κόντρα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα λίγο πριν το θανάσιμο τροχαίο μέχρι να υπήρξε κάποια μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο ή ακόμα και ο ίδιος ο οδηγός να μην κατάφερε να συγκρατήσει την πορεία του σπορ αμαξιού, την ώρα που έπαιρνε τη στροφή στο συγκεκριμένο σημείο.