Ο Mad Clip δυστυχώς απέκτησε την μουσική αθανασία που θαύμαζε από μικρός (pics & vid)

Νίκος Ρόλλας
Ο Mad Clip δυστυχώς απέκτησε την μουσική αθανασία που θαύμαζε από μικρός (pics & vid)
Το life story του Mad Clip που έφυγε τα ξημερώματα από την ζωή.

«Από μικρό παιδάκι είχα έναν ενθουσιασμό με τη μουσική, πάντα τη γούσταρα. Θαύμαζα πολύ τους ράπερ που είχαν φύγει απ' τη ζωή, τους 2 Pac, Biggie Smalls κι άλλους που άκουγα τη μουσική τους και ήταν σαν να υπήρχαν ακόμα, θαύμαζα αυτού του είδους την αθανασία», έλεγε ο Mad Clip σε συνέντευξη του στην Lifo τον Οκτώβριο του 2019, αλλά σίγουρα δεν περίμενε πως περίπου 2 χρόνια αργότερα θα αποκτούσε και αυτός την μουσική αθανασία που τόσο θαύμαζε...

Η ζωή όμως παίζει περίεργα παιχνίδια και έτσι από τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος έφυγε από την ζωή και θα ζει μόνο μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες του. Επιτυχίες που όχι απλά γνώρισαν την trap μουσική στην χώρα μας, αλλά την έκαναν αγαπητή στο μεγαλύτερο κομμάτι της νεολαίας που έμαθε να διασκεδάζει με τα κομμάτια του.

Σε κάποιος μπορεί να αρέσουν, σε άλλους όχι. Η ουσία όμως δεν αλλάζει. Ο Mad Clip ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες, με τα περισσότερα τραγούδια του να γίνονται χιτ και να τρεντάρουν στις πρώτες θέσεις του YouTube και του Spotify.

Τα παιδικά του χρόνια

Γεννημένος στις 25 Μαΐου του 1987 στη Νέα Υόρκη, τα παιδικά του χρόνια είχαν δύο όψεις. Την καλή, όταν η οικογένειά του ήταν όλη μαζί και την άσχημη, όταν χώρισαν οι γονείς του. «Όταν χώρισαν, τα πράγματα άλλαξαν εντελώς, ξαφνικά ήταν σαν τη μέρα με τη νύχτα. Η μάνα μου έπαθε κατάθλιψη, η αδερφή μου ήταν μικρή, 5 χρονών, κι εγώ στο πέρα-δώθε. Πήγαινα στον πατέρα μου, δεν τα βρίσκαμε, πήγαινα στη γιαγιά μου, μετά πήγαινα πάλι στη μάνα μου. Πήγαινα στην Αμερική, μετά γύρναγα στην Ελλάδα, ήταν ένας φαύλος κύκλος. Δεν είχα τον δεσμό της οικογένειας, δεν υπήρχε έλεγχος και τις αποφάσεις τις έπαιρνα μόνος μου».

Στην Ελλάδα ήρθε για να πάει φαντάρος, όμως δεν ολοκλήρωσε το στρατιωτικό, καθώς ήταν αρκετά απείθαρχος. Μέσω κάποιων γνωριμιών έφυγε μετά για Κύπρο για να δουλέψει σε ένα club, όμως μετά από τρία χρόνια επέστρεψε στη Νέα Υόρκη. Εκεί αρχίζει να ασχολείται σοβαρά με την μουσική, γνωρίζοντας τον Τζόζεφ Σίμονς των Run DMC όμως το deal που θα έκλεινε για την πρώτη του σοβαρή παραγωγή, χάλασε την τελευταία στιγμή.

Το ταξίδι στο Λονδίνο και η Αθήνα

Μέσω μία Ελληνίδας κοπέλας που γνώρισε, μετακόμισε στο Λονδίνο και άρχισε να δουλεύει σε ένα ξενοδοχείο, ενώ τέσσερα χρόνια μετά επέστρεψε στην Αθήνα. Την ώρα που του έκανε τατουάζ, ο Τάκι-Τσαν εντυπωσιάζεται με τις ικανότητές του και τον ρωτάει αν μπορεί να... ραπάρει στα ελληνικά. Κάτι που όντως κάνει λίγο καιρό αργότερα και κυκλοφορεί το «Ειμαι τρελός», με την καριέρα του πλέον να αρχίζει να παίρνει τον δρόμο της. Ακολουθεί το «Υayo» και με το «Dealer» το όνομά του κυριαρχεί στη νεολαία.

Έκτοτε σχεδόν ότι κομμάτι έβγαζε, γινόταν επιτυχία, μετρώντας εκατομμύρια views στο Youtube, ενώ οι εμφανίσεις του στα clubs στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις της χώρας, έκλειναν η μία μετά την άλλη.

Η αγάπη για την μεγάλη ζωή

Η επιτυχία που σημείωνε, του έλυσε το οικονομικό πρόβλημα και είχε ότι ζητούσε. Μεγάλο σπίτι, ακριβά ρούχα και κοσμήματα, γρήγορα αυτοκίνητα. Δυστυχώς όμως αυτό το τελευταίο, η αγάπη του για τα ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα, έμελλε να αποβεί μοιραία. Ένα από αυτά που είχε στην κατοχή του ήταν μία Porsche. Η Porsche με την οποία τράκαρε τα ξημερώματα της Πέμπτης με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του και να αποκτήσει πλέον την μουσική αθανασία που τόσο θαύμαζε όταν ήταν μικρός.

«Το πιο μεγάλο όφελος από αυτό που κάνω είναι ότι έχτισα ένα legacy κι αν φύγω αύριο, θα μείνει πίσω μου η ιστορία μου. Αυτός ήταν και ο αρχικός στόχος μου και τον πέτυχα. Μπορώ να πω ότι και αύριο να έφευγα, θα έφευγα με χαμόγελο», είχε πει στην Lifo.