Τρομερή υποστήριξη Τιάγκο Σίλβα σε Σεμέδο: «Είμαι μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου αδερφέ» (pic)

Τρομερή υποστήριξη Τιάγκο Σίλβα σε Σεμέδο: «Είμαι μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου αδερφέ» (pic)
Ο πρώην συμπαίκτης του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό και νυν χαφ της Γκιμαράες, Τιάγκο Σίλβα, βγήκε μπροστά, στήριξε τον συμπατριώτη του και ανέφερε ότι πιστεύει στην αθωότητά του.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο κατηγορείται για ομαδικό βιασμό μετά την καταγγελία 17χρονης. Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος την Τρίτη (31/8) ξέσπασε μπροστά στις κάμερες υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος, παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ. Το βράδυ της Τρίτης ο 27χρονος δέχτηκε τη στήριξη του πρώην συμπαίκτη του στους «ερυθρόλευκους» και νυν μέσος της Γκιμαράες, Τιάγκο Σίλβα.

O 28χρονος, που έγινε ο πρώτος παίκτης ο οποίος έσπευσε να τον υποστηρίξει, έκανε post στο instagram και έγραψε τα εξής:

Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό το θέμα, γιατί είναι λεπτό και γιατί πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά που πρέπει. Αυτό το post είναι μόνο για να δείξω τη στήριξή μου σε ένα φίλο, ο οποίος είναι αγνός στην καρδιά και δεν είναι ικανός να κάνει κακό σε κανέναν. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ο Ρούμπεν και η οικογένειά του να ξέρουν ότι οι φίλοι είναι εδώ και πιστεύουν στην αθωότητά του. Είμαι μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου αδερφέ».

Post

22