Η Βάνα Μπάρμπα απαντά στα αρνητικά σχόλια: «Μία μέρα δική μου, όλη η ζωή σας, πρόβατα»

Η Βάνα Μπάρμπα απαντά στα αρνητικά σχόλια: «Μία μέρα δική μου, όλη η ζωή σας, πρόβατα»
Η Βάνα Μπάρμπα ξέσπασε κατά των επικριτών της.

Σε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προχώρησε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός είχε πρόσφατα ένα ατύχημα στην Επίδαυρο, όπου παρακολούθησε μια παράσταση, ωστόσο κάποιοι σχολίασαν αρνητικά.

Έτσι ξέσπασε γι’ αυτά τα σχόλια απαντώντας με μια ανάρτηση στο Facebook μεταξύ άλλων πως «μια μέρα δική μου, όλη σας η ζωή».

«Καλύψτε την αμορφωσιά σας με την επίφαση της κουλτούρας σας, να νιώθετε μεγάλοι φθονώντας ανθρώπους, που πάντα θα είστε η σκιά τους» αναφέρει μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός και προσθέτει: «Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου και να θυμάστε. Μια μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά».

Η ανάρτηση

«Εύκολο να κράζετε κάποιον γιατί έπεσε.. στην Επίδαυρο.. αντίθετα σαν πρόβατα που είστε...ενώ αντίθετα δεν σας ενοχλούν τραγουδιστές που παίζουν θέατρο....η πηγαίνουν στην Επίδαυρο η Ηρώδειο εκεί αλλοίμονο τι θα πει ο κόσμος.. εσείς αγαπάτε την τέχνη....καλύψτε την αμορφωσιά σας..με την επίφαση της κουλτούρας....την υποκρισία σας..να νιώθετε μεγάλοι κρίνοντας.. φθάνοντας.. ανθρώπους που πάντα θα είστε η σκιά τους. Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου . ..και να θυμαστε. Μια μέρα δική μου.. όλη ..η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά».