Ο Αμβρόσιος έβγαλε ψεκαστήρι σε εκκλησία και έλεγε οτι έχει το φάρμακο για τον κορονοϊό

Ο Αμβρόσιος έβγαλε ψεκαστήρι σε εκκλησία και έλεγε οτι έχει το φάρμακο για τον κορονοϊό
Η κίνηση του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων προκάλεσε την αντίδραση του αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος που φώναζε «ντροπή».

Πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα ντροπιαστικό για την εκκλησία περιστατικό, έγινε το πρωί της Κυριακής, Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Ριόλο Αχαΐας, ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

Εκεί λοιπόν μετά το τέλος της λειτουργίας πήρε τον λόγο από τον εφημέριο του ναού, ο οποίος είχε περιοριστεί σε μία θρησκευτική ομιλία και άρχισε να μιλάει για τον Άγιο Ιωάννη.

Ξαφνικά έβγαλε ένα ψεκαστήρι και είπε σύμφωνα με το flamis.gr: «Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία όπως και το φάρμακο για τον κορωνοϊό», προκαλώντας αντιδράσεις σε μεγάλο κομμάτι των παρευρισκομένων.

Ένας από αυτούς ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος φώναζε «ντροπή», ενώ αργότερα δήλωσε: «Αισθάνθηκα ότι ζω στον Μεσαίωνα. Παλεύουμε για να πείσουμε για την αλήθεια της επιστήμης και υπάρχουν ιεράρχες που προσπαθούν να μας πουν για το ψεκαστήρι. Το ελάχιστο που είχα να κάνω ήταν να αποχωρήσω από τον Ναό. Αυτό που έγινε ήταν προσβολή στην αλήθεια της επιστήμης» τονίζει με δήλωσή του στην «Πελοπόννησο» ο κ. Μπονάνος.