Ηρωίδα μητέρα πάλεψε με λιοντάρι για να σώσει τον 5χρονο γιο της (vid)

Ηρωίδα μητέρα πάλεψε με λιοντάρι για να σώσει τον 5χρονο γιο της (vid)
Το λιοντάρι άρπαξε το 5χρονο αγόρι που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού και και χρειάστηκε η επέμβαση της μητέρας για να σωθεί.

Το θάρρος που αποκτά μία μητέρα όταν βλέπει το παιδί της να κινδυνεύει δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα στον κόσμο. Ακόμα και αν απέναντί της έχει ένα λιοντάρι, όπως έγινε στο Καλαμπάσας των ΗΠΑ.

Εκεί, ένα αγόρι 5 ετών έπαιζε μόνο στην αυλή του σπιτιού του, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ένα λιοντάρι που θεωρώντας το ως εύκολο στόχο, το άρπαξε και άρχισε να το σέρνει προς το δάσος.

Η μητέρα του παιδιού, εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο σπίτι, αλλά άκουσε την αναστάτωση που υπήρχε απ'εξω και έτρεξε κατευθείαν.

Είδε σε απόσταση τον γιο της να σέρνεται από το λιοντάρι και κατευθύνθηκε προς το σημείο εκείνο, χτυπώντας με τα χέρια της το ζώο, το οποίο για καλή της τύχη άφησε το αγόρι και έφυγε, χωρίς να παλέψει.

Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε οτι είχε υποστεί σοβαρά τραύματα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Την ίδια ώρα, η υπηρεσία άγριων ζώων, εντόπισε το λιοντάρι να κρύβεται σε μία κοντινή περιοχή και τον σκότωσαν, θεωρώντας πως αποτελεί απειλή για τις ανθρώπινες ζωές στην περιοχή.