Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Θα μας αφανίσει να ζούμε μόνο για την πάρτη μας»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Θα μας αφανίσει να ζούμε μόνο για την πάρτη μας»
Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα έδωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όπου ανάμεσα σε όσα επισήμανε, τόνισε ότι θα πρέπει: "να μη ζούμε με άξονα το τομάρι μας και την τσέπη μας..."

Επιστρέφοντας στην τηλεόραση με τον «Δάσκαλο» στο Mega, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έδωσε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα. «Το Mega μού έκανε μια πολύ ωραία πρόταση, όπου μου έδωσε τον χρόνο που ήθελα προκειμένου να αφηγηθώ την ιστορία μου χωρίς εκπτώσεις, χωρίς καθυστερήσεις και με απόλυτη εμπιστοσύνη και αμοιβαία εκτίμηση. Άρα ήταν η πιο γρήγορη και ξεκάθαρη επαγγελματική κίνηση που έχω κάνει ποτέ. Και πιστεύω ότι καλά έκανα. Είναι άψογοι επαγγελματίες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως ρωτήθηκε για το πως προέκυψε η συνεργασία με την Χαρούλα Αλεξίου σε αυτή την παραγωγή και εξήγησε: «Εγώ πήγα σε εκείνη. Της έδωσα να διαβάσει τα πρώτα τρία επεισόδια ελπίζοντας πως θα της αρέσει και τελικά είπε το «ναι». Έχω να σου πω ότι είναι εξαιρετική και σε αυτό -πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη επιτυχία σε αυτόν τον ρόλο. Και είναι τιμή μου που δέχτηκε»

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη Μαρία Καβογιάννη, αλλά και για το αν είναι ερωτευμένος!

«Η Μαρία είναι αν θες το γούρι μου και είναι ευτυχία να δουλεύω μαζί της. Είναι καταπληκτική συνεργάτις και μια συγκλονιστική ηθοποιός. Η ιστορία της στη σειρά είναι η πιο σκληρή γιατί έχει να κάνει με την ενδοοικογενειακή βία και θέλει πολύ προσεκτικό και λεπτό χειρισμό. Και μαζί με τον Γιάννη Τσορτέκη έχουν ζωγραφίσει. Θα καταλάβεις όταν το δεις. Όσο για το αν είμαι ερωτευμένος μακάρι να ήμουν στη θέση να σου πω ναι».

Καταληκτικά και για το τί μπορεί να ευχηθεί για το μέλλον, ευχήθηκε να ζούμε λίγο πιο όμορφα, αληθινά και ισορροπημένα και όχι τόσο αυτοκαταστροφικά.« Να μη ζούμε με άξονα το τομάρι μας, την τσέπη μας, την εικόνα μας και μόνο την πάρτη μας. Αυτό νομοτελειακά θα μας αφανίσει ή στην καλύτερη περίπτωση, θα μας κρατάει μόνιμα σε έναν σκοτεινό πάτο» τόνισε καταλήγοντας.