Βίντεο ντοκουμέντο με τον 25χρονο στην Θεσσαλονίκη να χτυπάει τον σκύλο, «δείχνει ένα κομμάτι, δεν είναι από την αρχή», λέει ο δικηγόρος του (vid)

Βίντεο ντοκουμέντο με τον 25χρονο στην Θεσσαλονίκη να χτυπάει τον σκύλο, «δείχνει ένα κομμάτι, δεν είναι από την αρχή», λέει ο δικηγόρος του (vid)
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα. Είπε ότι ο ίδιος και το πιτ μπούλ του, δέχτηκαν επίθεση από τον άλλο σκύλο.

Ένας 25χρονος, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση θανάτωσης ζώου, συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες σε περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος καθώς με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ήρθη η κράτησή του υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα, ενώ, επιπλέον, του απαγορεύτηκε να έχει στην κατοχή του ζώο συντροφιάς μέχρι να γίνει η δίκη.

Ωστόσο ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας που προβλήθηκε στην εκπομπή του Mega «Live News», δείχνει την τρόπο με τον οποίο θανατώθηκε το αδέσποτο σκυλί.

Η δικογραφία του καταλογίζει ότι επιτέθηκε και χτύπησε με μαχαίρι το ζώο, το οποίο δέχθηκε επίθεση κι από το δικό του σκύλο.

Αποτέλεσμα ήταν να επέλθει ο θάνατος του σκύλου, συνεπεία των τραυμάτων που υπέστη.

Ο δικηγόρος του 25χρονου, κ. Θεοδωρής Καραγιάννης μιλώντας στο «LIVE NEWS» υποστήριξε ότι ένας άνθρωπος που «έχει σκύλο και τον υπερφροντίζει δύσκολα τρέφει τέτοια συναισθήματα κατά ζώων. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες που το πιστοποιούν».

«Τα βίντεο δείχνουν συγκεκριμένη στιγμή, ένα κομμάτι. Δεν είναι από την αρχή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Το σώμα του εντολέα μου έχει σημάδια από τα δόντια του σκύλου, είναι όλος βαθιά σημάδια, αυτές οι φωτογραφίες δεν έχουν δημοσιοποιηθεί», τόνισε.