Γνώριμος των Αρχών ο 42χρονος που πυροβόλησε εναντίον του ντελιβερά, τι υποστήριξε στην κατάθεσή του (vid)

Γνώριμος των Αρχών ο 42χρονος που πυροβόλησε εναντίον του ντελιβερά, τι υποστήριξε στην κατάθεσή του (vid)
O 42χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές, παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ποινικό παρελθόν φαίνεται πως έχει ο 42χρονος που πυροβόλησε ντελιβερά στις 14 Αυγούστου, στο Γαλάτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «Live News».

Ο 42χρονος άνδρας φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία πως «Όταν έφερε τον καφέ στο σπίτι του ζήτησα να ανέβει στο διαμέρισμα για να μου τον δώσει. Εκείνος αρνήθηκε και άρχισε να με βρίζει. Στην συνέχεια με απείλησε λέγοντάς μου, ξέρω που μένεις και θα έρθω να σε βρω και έφυγε με το μηχανάκι. Αποφάσισα να πάω στο μαγαζί και στον δρόμο πέτυχα τον φίλο μου που βλέπετε στο βίντεο και μαζί φτάσαμε στην καφετέρια. Εκεί συνέχισε να με βρίζει. Με ακολούθησε στο δρόμο και τότε αποφάσισα να τον πυροβολήσω. Στην συνέχεια έφυγα από το σημείο και πέταξα το όπλο στα σκουπίδια για να μην το βρει η αστυνομία. Όλες αυτές τις ημέρες βρισκόμουν στο σπίτι συγγενή μου στη Νέα Ιωνία».

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Αρχές δεν αποκλείουν να είχε χρησιμοποιηθεί και αλλού αυτό το όπλο και γι’ αυτό να το πέταξε.

Τι έχει συμβεί

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου διανομέας καταστήματος εστίασης μετέβη στην οικία του κατηγορουμένου στο Γαλάτσι προκειμένου να παραδώσει παραγγελία καφέ.

Εκεί διαπληκτίστηκαν λεκτικά για ασήμαντη αφορμή σχετικά με την παραγγελία και ο διανομέας αποχώρησε για το κατάστημα, σύμφωνα με το Mega.

Ο 42χρονος από κοινού με έτερο δράστη μετέβησαν στο κατάστημα σε κεντρικό δρόμο στο Γαλάτσι, όπου αρχικά λογομάχησαν με τον διανομέα.

Ο δράστης χαστούκισε τον ντελιβερά και στη συνέχεια ο 42χρονος πυροβόλησε προς το μέρος του, με τη σφαίρα να καταλήγει σε σταθμευμένο όχημα.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (20.08.2021) στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές, παράνομη είσοδο στη χώρα (σ.σ. από την Αλβανία) και πλαστογραφία.