Σοκαριστικό τροχαίο για 30χρονη στην Εγνατία Οδό: Τράκαρε με αγελάδα, «σταμάτησε η καρδιά μου εκείνη την στιγμή» (vid)

Σοκαριστικό τροχαίο για 30χρονη στην Εγνατία Οδό: Τράκαρε με αγελάδα, «σταμάτησε η καρδιά μου εκείνη την στιγμή» (vid)
Ισχυρίζεται ότι πήγαινε με 85χλμ. την ώρα, όταν σ’ ένα σκοτεινό σημείο στο ύψος της Παραμυθιάς.

Ένα τροχαίο είχε μια 30χρονη τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε μια αγελάδα που βρισκόταν στη μέση της Εγνατίας Οδού.

«Είδα ένα μαύρο πράγμα, ξαφνικά στη μέση του δρόμου… Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία… εύχομαι να μην το ζήσει κανένας. Έτρεμα ολόκληρη… ήμουν πολύ τρομαγμένη εκείνη τη στιγμή… ήμουν σε άλλο κόσμο», αναφέρει στην εκπομπή του Mega «Live News».

Ισχυρίζεται ότι πήγαινε με 85χλμ. την ώρα, όταν σ’ ένα σκοτεινό σημείο στο ύψος της Παραμυθιάς, είδε ξαφνικά μπροστά της το μεγαλόσωμο ζώο.

«Ξαφνικά βλέπω στην άκρη του δρόμου μια αγελάδα ξαπλωμένη, η μισή στην άκρη και η μισή στη μέση και βλέπω ξαφνικά μπροστά μου τη δεύτερη, μέσα στη μέση του δρόμου, όρθια. Σταμάτησε η καρδιά μου εκείνη την στιγμή, τελευταία στιγμή που την είδα, στρίβω το τιμόνι αριστερά αλλά δυστυχώς, δεν την απέφυγα. Χτυπάει πάνω στο αυτοκίνητο μπροστά και στο πλάι».

Σμπαραλιασμένο το αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητό της έχει καταστραφεί. Το μετέφεραν σε μια μάντρα αυτοκινήτων σμπαραλιασμένο. Είχε χτυπήματα παντού. Μπροστά και σε όλη την πλαϊνή πλευρά.

«Με λίγη δυσκολία μεταφέρθηκα λίγο πιο πάνω γιατί ήταν φωτιζόμενο το σημείο για να μην προκαλέσω κι εγώ άλλο τροχαίο. Εκεί έβαλα τις φωνές γιατί τρόμαξα. Δύο αυτοκίνητα που πέρασαν απλά κορνάριζαν. Λογικά θα νόμιζαν ότι η αγελάδα ήταν απλά ξαπλωμένη και όχι… γιατί μετά μου είπαν ότι ψόφησε», ανέφερε η 30χρονη.

Σε βάρος του κτηνοτρόφου και ιδιοκτήτη της αγελάδας, που έφτασε και εκείνος στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα, ασκήθηκε δίωξη για σωματική βλάβη από αμέλεια και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική κυκλοφορία.

«Ξέρω ότι τον συλλάβανε απλά εγώ δεν ήμουν εκεί γιατί ήρθε το ασθενοφόρο και με πήρε και με πήγε στο νοσοκομείο. Είχα ενόχληση στη μέση μου από το τράνταγμα που ήταν μεγάλο, μου κάνανε τις απαραίτητες εξετάσεις…», συμπλήρωσε η γυναίκα.

Η 30χρονη είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου και μάλιστα λέει, ότι κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγός έρχεται αντιμέτωπος με ανεπιτήρητα ζώα στη μέση του δρόμου.