Αφροδίτη Μπάρμπα: «Της «φύτεψαν» τα ναρκωτικά στο τζιπ» λένε οι δικηγόροι της

Αφροδίτη Μπάρμπα: «Της «φύτεψαν» τα ναρκωτικά στο τζιπ» λένε οι δικηγόροι της
Το μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα, που συμμετείχε στο GNTM, επιμένει ότι «της φύτεψαν ναρκωτικά» και γι' αυτό ζητά να ελεγχθεί το τζιπ για παραβίαση

Nα εξετάσει πραγματογνώμονας το τζιπ της ζητεί το 31χρονο μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα, που συνελήφθη στη Γλυφάδα, μετά τον τυχαίο έλεγχο αστυνομικών, οι οποίοι βρήκαν στο αυτοκίνητό της 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια. Το αίτημα κατέθεσαν στην ανακρίτρια οι συνήγοροι του μοντέλου που συμμετείχε στο GNTM, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και Αικατερίνη Δήμου.

Οι δικηγόροι της Αφροδίτης Μπάρμπα ζητούν να εξεταστεί το τζιπ της, προκειμένου, όπως υποστηρίζουν, να διαπιστωθεί αν κάποιοι το παραβίασαν και έβαλαν κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού τα ναρκωτικά. Σε αυτό βασίζεται και η υπερασπιστική γραμμή του μοντέλου, καθώς η Αφροδίτη Μπάρμπα από τη σύλληψή της υποστηρίζει ότι «κάποιοι της φύτεψαν τα φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητο». Δεν είναι τυχαίο ότι οι δικηγόροι της δήλωσαν ότι η Αφροδίτη Μπάρμπα είναι αθώα και ότι δεχόταν απειλές εδώ και ενάμιση μήνα ότι θα καταστρέψουν εκείνη και το παιδί της, που είχε αποκτήσει από τον γάμο της με σεΐχη.

Η 31χρονη θα ισχυριστεί στην απολογία της ότι το αυτοκίνητό της ήταν ακινητοποιημένο για μια εβδομάδα στο σπίτι της στη Γλυφάδα και εκείνη έκανε διακοπές στην Ιο. Η Αφροδίτη Μπάρμπα απολογείται την Πέμπτη στον ανακριτή, καθώς συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: Reader.gr