Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν ξέρω αν τελικά νόσησα με κορονοϊό»

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν ξέρω αν τελικά νόσησα με κορονοϊό»
«Κάποια τεστ ήταν θετικά, κάποια αρνητικά», ανέφερε χαρακτηριστικά o Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που θεωρούσε πως νοσούσε από τον κορονοϊό και οξύνθηκε το αναπνευστικό του πρόβλημα, ωστόσο όπως είπε δεν είναι σίγουρος αν τελικά προσβλήθηκε από τον ιό.

«Κάποια τεστ ήταν θετικά, κάποια αρνητικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας με πρωτόγνωρα πράγματα. Αναμετρηθήκαμε όλοι με τον εαυτό μας και με δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα άφησε πίσω του πράγματα που μας προβλημάτισαν, άφησε πίσω του δύσκολες καταστάσεις, άφησε ένα κενό».

Αναλυτικά:

Αν δεν κάνω λάθος, είχατε πει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ότι νοσήσατε.

«Εγώ δεν ξέρω αν τελικά νόσησα, γιατί κάποια τεστ ήταν θετικά, κάποια αρνητικά. Είχα ένα ζήτημα αναπνευστικό, αλλά τελικά δεν ξέρουμε τι ήταν ακριβώς. Το σημαντικό είναι ότι την έβγαλα καλά, παρά το υποκείμενο νόσημα που έχω. Ωστόσο, κάποιοι συνάνθρωποι μας ταλαιπωρούνται πολύ, δεν τα καταφέρνουν όλοι. Δυστυχώς βλέπω ότι έχουμε και άλλα δύσκολα πράγματα να αντιμετωπίσουμε».

Την περίοδο του εγκλεισμού είχατε γυρίσματα στην Κύπρο για τις «8 Λέξεις»;

«Ναι. Ακολουθούσαμε όλα τα πρωτόκολλα. Αγχωνόμασταν και φοβόμασταν μην νοσήσουμε. Ένα σορό χαρτιά, ένα σορό τεστ, ένα σορό προφυλάξεις αλλά τελικά όλα γίνονται».