Ξέσπασαν Τσολάκη και Κωνσταντάρας στον άερα της εκπομπής : «Υπάρχουν πάρα πολλοί "άρρωστοι" και ηλ@#$@@ στο διαδίκτυο» (vid)

Ξέσπασαν Τσολάκη και Κωνσταντάρας στον άερα της εκπομπής : «Υπάρχουν πάρα πολλοί "άρρωστοι" και ηλ@#$@@ στο διαδίκτυο» (vid)
Η Ελένη Τσολάκη ξέσπασε, όταν προβλήθηκε το θέμα με την απάντηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά.

Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα, απάντησε σε χρήστη των social media, ο οποίος έκανε αρνητικά σχόλια για την υγεία του πατέρα της.

Αυτό σχολιάστηκε στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» με την Ελένη Τσολάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να ξεσπούν.

Όταν προβλήθηκε το θέμα η παρουσιάστρια ανέφερε για τα τραγικά σχόλια στο διαδίκτυο: «Το διάβασα το πρωί και πραγματικά προσπάθησα για λίγα λεπτά να φέρω τον εαυτό μου στη θέση αυτού του κοριτσιού. Πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή ντροπή, πάρα πολύ άσχημα και θυμό. Σε αυτό το ίντερνετ έχουμε ξεχάσει να βάζουμε το όριο... Που τελειώνει η ανθρωπιά, που ξεκινάει η πλάκα, που είναι το fake news, που μπορείς να πεις κάτι και να είναι απλά ένα σχόλιο. Τα σχόλια που γράφουμε τα διαβάζουν άνθρωποι, ψυχές, παιδιά, γονείς… Πώς είναι η κατάσταση αυτών των ανθρώπων που τα διαβάζουν;», τόνισε.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας λέγοντας πως η μόνη λύση είναι να μην δίνουμε σημασία σε τέτοιου είδους σχόλια, συμπληρώνοντας: «Υπάρχουν πάρα πολλοί "άρρωστοι" και ηλίθιοι στο διαδίκτυο. Δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία. Η… γιατρειά σε αυτό είναι η αναισθησία. Δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία σε αυτές τις ηλίθιες απόψεις. Υπάρχει μια δεξαμενή τεράστιας κακίας, ας μην της δίνουμε σημασία», σχολίασε μεταξύ άλλων.