Λίτσα Γιαγκούση: «Η φωτιά έφτασε 300 μέτρα έξω από το σπίτι μου» (vid)

Λίτσα Γιαγκούση: «Η φωτιά έφτασε 300 μέτρα έξω από το σπίτι μου» (vid)
Για το πώς έζησε η Λίτσα Γιαγκούση την φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας στα Βίλια εξομολογήθηκε στην Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Η Λίτσα Γιαγκούση σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» μίλησε για το πώς έζησε την φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας στα Βίλια, η οποία είναι ακόμη ενεργή καθώς υπάρχει αναζοπυρώσεις. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει μετακομίσει μόνιμα στα Βίλια τα τελευταία χρόνια, αγωνιά καθώς η φωτιά έχει φτάσει πολύ κοντά στο σπίτι της.

«Είμαστε όλοι καλά! Είμαι πολύ κοντά στις εστίες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αναζωπύρωση και είμαι στα 300 μέτρα. Για την περιοχή μας μέχρι στιγμής δεν έχουμε μήνυμα εκκένωσης. Χθες ήρθε η αστυνομία και μας είπε να εκκενώσουμε προληπτικά. Ετοιμαστήκαμε, έβαλα πέντε πράγματα σε μια βαλίτσα και σε περίπτωση που υπήρχε ανάγκη θα φεύγαμε», είπε αρχικά η Λίτσα Γιαγκούση.

Η Λίτσα Γιαγκούση συνέχισε: «Πριν μια ώρα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά τώρα βλέπω αναζωπυρώσεις και ανησυχώ γιατί δεν έχουμε αυτή τη στιγμή εναέρια βοήθεια. Έχουμε δηλαδή, αλλά περνάνε αραιά, δεν είναι αυτό που ήταν πριν δύο ώρες».

«Πονάει η ψυχή μου, δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει, είναι τραγικό, εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έρθουν εναέρια μέσα, γιατί επίγεια είναι αδύνατον να επιχειρήσουν, είναι δύσβατες περιοχές» ανέφερε η Λίτσα Γιαγκούση.

Πηγή: reader.gr