Έξαλλος ο Δημήτρης Σταρόβας: «Έχουμε κάνει τόσα εμβόλια και δεν ρώτησε ποτέ κανείς την μάρκα» (vid)

Έξαλλος ο Δημήτρης Σταρόβας: «Έχουμε κάνει τόσα εμβόλια και δεν ρώτησε ποτέ κανείς την μάρκα» (vid)
Ο Δημήτρης Σταρόβας εξερράγη για την κουβέντα που γίνεται γύρω από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Στην πανδημία του κορονοϊού αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Not» και μεταξύ άλλων μίλησε για την κουβέντα που έχει ανοίξει σχετικά με τα εμβόλια.

«Ο κορονοϊός έχει μπει στη ζωή μας και δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες, «δεν υπάρχει κορονοϊός». Πέρα από το τι γίνεται, για μένα το λάθος που έχει κάνει ο κόσμος είναι ότι μπερδεύει όποια αντίρρηση έχει με το αν υπάρχει κορονοϊός ή όχι και φταίνε πολύ τα μέσα και ειδικά τα social media για τη συγκεκριμένη ιστορία. Έχουμε κάνει εμβόλια για γρίπη, έχουμε εμβολιαστεί στον στρατό, έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο», ανέφερε ο γνωστός μουσικός.

Ο Δημήτρης Σταρόβας σχολίασε και τις πυρκαγιές λέγοντας: «Οι σκηνές με τα πύρινα μέτωπα ήταν σοκαριστικές. Κάθε χρόνο καιγόμαστε, έχει γίνει πια παράδοση. Όλη μου τη ζωή θυμάμαι κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτό πια παραήταν φέτος. Ελπίζω άλλο κακό να μη μας βρει, να μας γίνει μάθημα και να αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα γιατί δεν είναι αστεία πια και δεν μπορούμε να το βλέπουμε επιφανειακά όπως κάναμε τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει πρόληψη».