Έκκληση εγγονής μέσω του Open στους παππούδες της να φύγουν από το σπίτι: «Δεν φεύγω, σώσαμε μόνοι μας το σπίτι μας» (vids)

Έκκληση εγγονής μέσω του Open στους παππούδες της να φύγουν από το σπίτι: «Δεν φεύγω, σώσαμε μόνοι μας το σπίτι μας» (vids)
Σχεδόν… σηκωτό πήραν τον κ. Κώστα οι πυροσβέστες, οι αστυνομικοί και οι κάτοικοι, ύστερα από έκκληση της εγγονής τους στην τηλεόραση του Open ώστε να αφήσουν το σπίτι τους και να φύγουν για να σωθούν.

Δραματική έκκληση έκανε στους παππούδες της η Αγγελική Θεοδωρίδου, που κατοικούν στις Ροβιές της Εύβοιας που καίγεται. Η Αγγελική δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον παππού και τη γιαγιά της και έκανε έκκληση μέσω του συνεργείου του Open.

Η δημοσιογράφος μετέφερε στους παππούδες την έκκληση της εγγονής τους, αλλά ο παππούς της είπε στη δημοσιογράφο «δεν φεύγω, εγώ κάνω κουμάντο. Μόνοι μας σώσαμε το σπίτι μας. Δεν αφήνουμε την περιουσία μας».

Η γιαγιά έλεγε ότι ο άντρας της ο κ. Κώστας δεν ήθελε να φύγει και βγήκε στον «αέρα» του Open όπου μίλησε με τη γιαγιά της.

«Σε παρακαλώ γιαγιάκα μου, φύγετε, δεν μας νοιάζει το σπίτι» είπε η Αγγελική στη γιαγιά της και της απάντησε: «Αγγελικούλα μου, δεν θέλει ο παππούς σου να φύγουμε».

Ο κ. Κώστας είπε «με το ζόρι να φύγουμε;» και παρά τις προσπάθειες της δημοσιογράφου να τους πάρει να κατέβουν στην παραλία όπως είχε δοθεί εντολή, ο κ. Κώστας ήταν ανένδοτος.

Στη συνέχεια, πείστηκε η γιαγιά και με τη βοήθεια αστυνομικών, κατοίκων και πυροσβεστών πήραν τη γυναίκα και προσπαθούσαν να πείσουν τον σύζυγο της, τον κ. Κώστα που ήταν αμετάπειστος και ήταν ο τελευταίος που είχε μείνει.

Τελικά, τον έπεισαν και σχεδόν με το ζόρι τον πήραν για να τον μεταφέρουν σε πιο ασφαλή σημείο.