Βόζεμπεργκ για τον κίνδυνο «μπλακ άουτ»: Αν 3 μέρες δεν μαγειρέψουμε και παραγγείλουμε πίτσα, τι θα πάθουμε; (pics)

Βόζεμπεργκ για τον κίνδυνο «μπλακ άουτ»: Αν 3 μέρες δεν μαγειρέψουμε και παραγγείλουμε πίτσα, τι θα πάθουμε; (pics)
Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ ξεσήκωσε αντιδράσεις με την ανάρτησή της για τη διαχείριση του ρεύματος.

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση της Ελίζα Βόζεμπεργκ για τη διαχείριση του ηλεκτρικού ρεύματος, με αρκετούς χρήστες του twitter να δείχνουν την δυσφορία τους για τα όσα έγραψε.

Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: «Ερώτηση ρητορική: Δηλαδή αν τρεις μέρες δεν βάλουμε πλυντήριο κ δεν μαγειρέψουμε κ αρκεστούμε σε σαλάτα φρούτα χυμούς κ σάντουιτς ή παραγγείλουμε μια πίτσα, ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ;;; Έλεος πια!».

Μία ρητορική βασισμένη και στις εκκλήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο τις ώρες αιχμής, να γίνει διαχείριση του ρεύματος, καθώς τα κλιματιστικά δουλεύουν συνεχώς για να αντιμετωπιστεί ο χειρότερος καύσωνας από το 1987..

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ έκανε την ανάρτησή αυτή και έλαβε πάνω από 800 απαντήσεις σε τρεις ώρες, καθώς ο κόσμος μεταξύ άλλων απαντούσε πως οι παροχές είναι ανεπαρκείς αν και οι ακριβότερες στην Ευρώπη, πως το κράτος ενεργειακά είναι απροετοίμαστο και με ελλείψεις και φυσικά, πως δεν θα βγάλει ο κόσμος τα παιδιά των ντελίβερι με αυτό τον καύσωνα.

4

Δείτε μερικές από τις απαντήσεις που έλαβε η Ελίζα Βόζεμπεργκ, καθώς επίσης και τον πίνακα με το ενεργειακό κόστος ανά χώρα.