Δάντης για Ιακωβίδη: «Πόσο κούφιοι είστε και πόσο έχετε εντρυφήσει στη λαμογιά» (vid)

Δάντης για Ιακωβίδη: «Πόσο κούφιοι είστε και πόσο έχετε εντρυφήσει στη λαμογιά» (vid)
Ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη με αφορμή τα όσα είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα όσα είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης μετά το τέλος του αγωνίσματός του στην άρση βαρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, άγγιξαν όλη την Ελλάδα. Σχεδόν όλοι στάθηκαν στο πλευρό του Έλληνα αθλητή, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Χρήστος Δάντης.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε μία ανάρτησή του στο Instagram έβαλε το video με το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Ιακωβίδη και έγραψε από κάτω...

«Ντροπή για τη χώρα μας. Κάθε που παίρνει κάποιος μια διάκριση, καμαρώνετε. Η αλήθεια όμως είναι πως τα χιλιάδες παραδείγματα σαν αυτού του αθλητή δείχνουν ποσο κούφιοι είστε και ποσο έχετε εντρυφήσει στη λαμογιά.

Όσο αφορά τους ανθρώπους που διοικούν αυτό. Όμως.. Το κακό ξεκινάει από αλλού. Δυστυχώς,για τους περισσότερους Έλληνες «Αθλητής» σημαίνει αργόσχολος, «μουσικός» η «Τραγουδιστης» σημαίνει πανηγυρτζής, εξ ου και το «μουσικαντης», «Ηθοποιός» σημαίνει γελωτοποιός, «Χορευτής» σημαίνει «κουνιστός» και «Χορεύτρια» σημαίνει «τσ******».

Έτσι το έχετε στο μυαλό σας, και κάποιοι από αυτους μέχρι να διακριθούν και Ν αρχίσετε να καμαρώνετε που είναι φίλοι σας, τα χουν ακούσει. Είναι η πικρή αλήθεια και θα έπρεπε να ντρέπεστε οι περισσότεροι. Κυβέρνηση και Πολίτες. Συγνώμη Θοδωρή Ιακωβίδη».