Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει διαγραφεί από το ΣΕΗ (vid)

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει διαγραφεί από το ΣΕΗ (vid)
Μετά από πλειοψηφία γενικής συνέλευσης θα αποβληθεί από το ΣΕΗ ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και μίλησε για τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου και την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό. Εκεί ο Σπύρος Μπιμπίλας μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως «o Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει αποβληθεί ακόμα από το ΣΕΗ».

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ξεκαθάρισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα αποβληθεί κατόπιν ψηφοφορίας, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα εξετασθεί το ενδεχόμενο αποβολής του Γιώργου Κιμούλη και του Παύλου Χαϊκάλη.

O Σπύρος Μπιμπίλας μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως «Εδώ έχει γίνει μια παρανόηση. Εγώ είπα σε προηγούμενη συνέντευξη ότι τον Σεπτέμβριο θα εξεταστεί η πρόταση του πειθαρχικού για αποβολές τριών ατόμων. Αυτά τα τρία άτομα δεν είναι άλλα από αυτά που έχουν ακουστεί. Κάπου διαβάζω “βόμβα του Μπιμπίλα και άλλοι τρεις”, παρερμηνεύονται αυτά που λέω», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Το πειθαρχικό έχει κάνει μια πρόταση, η οποία έχει έρθει στο διοικητικό και η οποία θα πάει σε μια γενική συνέλευση με αυξημένη πλειοψηφία. Αυτή η γενική συνέλευση έχει το δικαίωμα να αποβάλει κατ’ αρχάς αυτούς τους ηθοποιούς που ήδη έχουν καταγγελθεί. Και αν έρθουν και άλλα, θα πάμε και σε άλλη γενική συνέλευση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει αποβληθεί ακόμα από το ΣΕΗ. Θα αποβληθεί μετά από πλειοψηφία της γενικής συνέλευσης, αλλιώς δεν αποβάλλεται. Οι επόμενες προτάσεις που έχουν γίνει είναι για τον κύριο Χαϊκάλη και τον κύριο Κιμούλη που δεν έχουν τελειώσει ακόμα στο έργο του πειθαρχικού», τόνισε ο ηθοποιός.

Πηγή: reader.gr