Ο Μπουσουλόπουλος απάντησε για την «κόντρα» που είχε το 2012 με τον Φιλιππίδη (vid & pic)

Ο Μπουσουλόπουλος απάντησε για την «κόντρα» που είχε το 2012 με τον Φιλιππίδη (vid & pic)
Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος τοποθετήθηκε, 9 χρόνια μετά, για την κόντρα του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πίσω στο 2012, μία δήλωση του Πέτρου Μπουσουλόπουλου είχε αποτελέσει αφορμή προκειμένου να δημιουργηθεί ένταση στις σχέσεις του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο νεαρός τότε ηθοποιός είχε ρωτηθεί από τον Γιώργο Λιάγκα για το ποιους θεωρεί ως τρεις καλύτερους ηθοποιούς στην χώρα, αφήνοντας εκτός τόσο τον Γιάννη Μπέζο, όσο και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Την επόμενη μέρα, ο τελευταίος είχε φιλοξενηθεί στην ίδια εκπομπή και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του, λέγοντας: «Το θέατρο δεν έχει ηλικίες. Ο Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς, τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη», με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρήσουν οτι εβαλε εμπόδια στην εξέλιξη του Πέτρου Μπουσουλόπουλου, ο οποίος χάθηκε από εκείνο το διάστημα.

Η πρώτη ανάρτηση...

Λίγο μετά την γνωστοποίηση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιός Άρης Λάσκος επανέφερε το περιστατικό στην επικαιρότητα με την παρακάτω ανάρτησή του.

Λάσκος

Η απάντηση Μπουσουλόπουλου

Σε αυτή λοιπόν, απάντησε ο ίδιος ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Καλησπέρα! Με αφορμή το ποστ του συναδέλφου Aris Laskos ,τα σχόλια συναδέλφων από κάτω (και για να μαι ειλικρινής) και μιας περιρρέουσας ατμόσφαιρας χρόνων γύρω από μένα , αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ευγενείς προθέσεις αυτου του ποστ του Άρη Λάσκου, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής: Καταρχας συμφωνώ απολύτως με τα λεγόμενα του , αναγνωρίζοντας τον αγώνα που κάνει το ΣΕΗ σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει και που διαφαίνεται απολύτως! Οφείλω να πω πως ενώ πράγματι το συγκεκριμένο γεγονός ( περα από το τεράστιο σοκ , λύπη και αηδία ) που μου χε προκαλέσει τότε , θα μπορούσε να σταθεί αρνητικά καταλητικο για την μετέπειτα πορεία μου στο χώρο, αυτό δε συνεβει.

Είχα τη δύναμη , και αν θέλετε την ψυχραιμία ,να καταλάβω, να αξιολογήσω , να σιχαθώ και να βάλω τελικά στο «απέναντι πεζοδρόμιο» τέτοιες συμπεριφορές σαν του Φιλιππίδη. Όχι πως δεν ήταν πικρό , η δύσκολο ακόμα και τρομακτικό! Δεν θέλω όμως επουδενί να δημιουργηθεί η εντύπωση πως «εγκατέλειψα» την Αθήνα και τη δουλειά λόγω του συγκεκριμένου προσώπου. Αυτό με «θίγει» χειρότερα ως εντύπωση ,1ον διότι δεν εγκατέλειψα καμία δουλειά … Άλλαξαν απλώς οι καλλιτεχνικές μου προτεραιότητες και βλέψεις. 2ον στη Ρόδο βρέθηκα για προσωπικούς λόγους και 3ον διότι στην παρούσα φάση είμαι πιο ενεργός και γεμάτος καλλιτεχνικά από ποτε! Και ελπίζω να εξακολουθώσω να εξελίσσομαι ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης , εχοντας οπως και τώρα, ανθρωπους στο πλάι μου κοινης αισθητικής και ηθικής ! Το σημείωμα μου δεν έχει ίχνος απολογητικής διάθεσης( και γιατί άλλωστε)!

Απλως δε θέλω να δημιουργηθούν ψευδεις εντυπώσεις πως το καλλιτεχνικό μου «σήμερα» είναι ανενεργό η «κατεστραμμένο» λόγω αυτού του προσώπου! Αν άφηνα στον εαυτό μου να συμβεί αυτό θαρρώ πως τότε ναι … Θα μιλούσα για πραγματική ήττα και αποτυχία! Βεβαίως και σοκαρίστηκα και τρόμαξα ως νέος τότε ηθοποιός και γι αυτό και καταδικάζω ΕΝΤΕΛΩΣ τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές! Φυσικά και θα μπορούσαν να σταθούν πραγματικά ευνουχειστικες για πολλούς συναδέλφους γι αυτό και η θέση και ο αγώνας σας-μας είναι ιδιαιτέρως σημαντική! Επειδή δεν προσπερνάμε όλοι με την ίδια ταχύτητα τις διάφορες και διαφορετικών ειδών κακοποιήσεις γι αυτό και χρειάζεται να ‘μαστε ο ένας πλάι στον άλλον! Με συγχωρείτε για την πιθανη «φλυαρία». Συμβαινει προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων! Συνεχιστε έτσι ΣΕΗ και ειμαστε διπλα σας! Ευχαριστώ ! Πέτρος Μπουσουλόπουλος.