Πρώην σύντροφος του Έλβις Πρίσλεϊ ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της μετά τον θάνατό του (pic & vid)

Πρώην σύντροφος του Έλβις Πρίσλεϊ ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της μετά τον θάνατό του (pic & vid)
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε πρώην φίλη του Έλβις Πρίσλεϊ.

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε μια πρώην σύντροφος του Έλβις Πρίσλεϊ, η Λίντα Τόμπσον. Η 71χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο «βασιλιάς» προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της μετά τον θάνατό του.

Όλα ξεκίνησαν ότι η Λίντα ετοιμαζόταν για την κηδεία του Έλβις. Τότε όλα τα φώτα στο διαμέρισμά της έσβησαν και ενώ το υπόλοιπο τετράγωνο της περιοχής δεν επηρεάστηκε καθόλου και είχε κανονικά φωτισμό.

«Πάντα έλεγα ότι αν κάποιος μπορούσε να επιστρέψει και να αφήσει ένα μήνυμα, αυτός θα ήταν ο Έλβις και όχι ο Χουντίνι», ανέφερε η 71χρονη, η οποία θυμήθηκε επίσης, ότι οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό του, το ρεύμα κόπηκε σε περιοχή του Λος Άντζελες όπου βρισκόταν.

Elvis & Linda

Η Λίντα ξεκαθάρισε ότι όλα τα κτίρια κατά μήκος του δρόμου είχαν φως, αλλά το μνημόσυνο στο μέρος που διέμενε έπρεπε να συνεχιστεί υπό το φως των κεριών.

Υπήρξε ζευγάρι με τον Έλβις για κάτι περισσότερο από τέσσερα χρόνια. Γνωρίστηκαν το 1972 και χώρισαν όταν η Λίντα συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής του Έλβις.

Παρόλα αυτά η σχέση αυτή έμεινε για πάντα χαραγμένη στο μυαλό της Λίντα που θυμάται τον «βασιλιά» του ροκ εν ρολ ως τον έρωτας της ζωής της.

«Νομίζω ότι θα ήταν περήφανος για μένα, για τον τρόπο που του φέρθηκα και τον σεβασμό που έδειξα στη μνήμη του. Είμαι θαυμάστρια όσο κανένας άλλος του Έλβις Πρίσλεϊ. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου και τον λάτρευα», είπε η 71χρονη πλέον Λίντα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στη μέρα που έμαθε από την κόρη του Έλβις ότι έφυγε από τη ζωή. «Δεν μπορώ να περιγράψω τι ένιωσα. Έμεινα άφωνη και παρέλυσα. Είπα ΄δεν γίνεται'».