Το τραγούδι του τράπερ που έκλεβε ATM μπήκε στις τάσεις του Youtube (vid)

Το τραγούδι του τράπερ που έκλεβε ATM μπήκε στις τάσεις του Youtube (vid)
Λίγα 24ωρα μετά την σύλληψη και την προφυλάκισή του, το Solo του Leon, μπήκε στις τάσεις του Youtube.

Ένα μέρος της προανακριτικής κατάθεσης του Νικηφόρου Μπουκλή, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση με τα ΑΤΜ, αφορούσε την ενασχόλησή του με την μουσική τους τελευταίους μήνες.

Βλέπετε, ο 26χρονος παράλληλα με τις παράνομες δραστηριότητες που έχει ομολογήσει, με το όνομα Don Leon, είχε αρχίσει να βγάζει τραγούδια τραπ.

«Τους τελευταίους έξι μήνες άρχισα να ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι και την τραπ μουσική ηχογραφώ τραγούδια μου αρέσει με ηρεμεί και με χαλαρώνει.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει και το πρώτο μου σόλο και θέλω να αρέσει στον κόσμο γιατί πάλεψα πολύ για αυτό το κομμάτι. Το ονειρεύτηκα το προσπάθησα πιστεύω είναι καλό.», είπε στην κατάθεση του ο τράπερ, εξηγώντας το παρελθόν του και τα όσα έχει βιώσει μέχρι σημέρα», είχε πει σύμφωνα με το protothema.gr.

Μάλιστα, το κομμάτι Solo κυκλοφόρησε σχεδόν την ίδια μέρα από την σύλληψή του και δεν κατάφερε να τον δει... online, καθώς είχε ήδη συλληφθεί από την αστυνομία.
Μάλιστα, λίγο από τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του και λίγο από τους fan που είχε αρχίσει να αποκτά, το τραγούδι αυτό, κατάφερε να μπει στις τάσεις του Youtube.

Το πρωί του Σαββάτου ήταν στην 18η θέση και παρουσίαζε ανοδική πορεία...