Κικίλιας, Σπανούλης και Ζήσης μαζί στο Προεδρικό Μέγαρο (pic)

Κικίλιας, Σπανούλης και Ζήσης μαζί στο Προεδρικό Μέγαρο (pic)
Ο Νίκος Ζήσης, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Βασίλης Σπανούλης, είχαν την ευκαιρία να τα πουν κατά τα την διάρκεια της δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Βασίλης Κικίλιας, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκος Ζήσης συναντήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή την επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκος Ζήσης που πρόσφατα ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Φωτογραφήθηκαν με τον υπουργό Υγείας και πρώην αθλητή του μπάσκετ, Βασίλη Κικίλια και είναι σίγουρο πως οι τρεις φίλοι , θα είχαν πολλά να πουν για το ελληνικό μπάσκετ, τις επιτυχίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο και βέβαια για τον αγώνα της χώρας με την πανδημία.

Κικίλιας, Ζήσης, Σπανούλης

Ο υπουργός Υγείας, ανήρτησε την φωτογραφία και στον λογαριασμό του στο instagram αναφέροντας:

«Με πολλή χαρά και συγκίνηση ξαναβρέθηκα στην επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο με το Νίκο Ζήση και το Βασίλη Σπανούλη. Καλοί φίλοι, τεράστιοι αθλητές και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Τίμησαν τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκαν και κυρίως την Εθνική Ομάδα του μπάσκετ και την Ελλάδα μας. Αποχώρησαν δε από την ενεργό δράση όπως τους άξιζε, στην κορυφή. Αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά μας και παράδειγμα για το τι μπορούμε να κάνουμε οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι!».