Απαράδεκτη δήλωση Λίτσας Πατέρα για Καρολάιν: «Είδα τον χάρτη της και σε άλλη χώρα τραγικό τέλος θα είχε» (vid)

Απαράδεκτη δήλωση Λίτσας Πατέρα για Καρολάιν: «Είδα τον χάρτη της και σε άλλη χώρα τραγικό τέλος θα είχε» (vid)
Άστοχη τοποθέτηση από τη Λίτσα Πατέρα για τη δολοφονία της Καρολάιν, ακόμα χειρότερα τα έκανε το πάνελ της εκπομπής «Καλοκαίρι#Not».

Σε μία δήλωση καθόλα άτοπη και κοινώς απαράδεκτη προέβη η Λίτσα Πατέρα, που μπέρδεψε- λόγω του επαγγέλματός της, αλλά κακώς- την αστρολογία με την ανθρωποκτονία! Η γνωστή αστρολόγος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό youweekly και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά εκφράζοντας μία διαπίστωση δική της με βάση τους αστρολογικούς χάρτες.

«Eίδα τον χάρτη της Καρολάιν όπως είδα και τον χάρτη του πιλότου. Και θέλω να σου πω το εξής: Κοιτάζοντας τον χάρτη της, παρατήρησα ότι η Καρολάιν και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, την ίδια κατάληξη θα είχε γιατί η Αφροδίτη της ήταν πολύ “χτυπημένη”. Φαινόταν πολύ έντονα ότι ο έρωτας της ζωής της θα την οδηγούσε σε ένα τραγικό τέλος»!

Το θέμα έπαιξε στην πρωινή εκπομπή του Open Καλοκαίρι#Not και σα να μην έφτανε αυτό που είπε η Λίτσα Πατέρα, η πανελίστρια Τζωρτζέλα Κόσιαβα έκανε και ολόκληρη ανάλυση για τους δολοφόνους ανάλογα με τα ζώδια, με την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη να συμφωνεί λέγοντας: «Όσο και να μη θέλεις να συμφωνήσεις με αυτά, υπάρχουν κάποια στατιστικά τα οποία δεν τα βγάζει ένας κομπογιαννίτης ένα πρωί».

Ο μόνος που αντέδρασε και έδειξε την διαφωνία του με όλα αυτά, λέγοντας κιόλας «ότι να ναι», ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.