Πελώνη για Μύκονο: «Δεν επιβλήθηκε lockdown, υπάρχει σταθεροποίηση»

Πελώνη για Μύκονο: «Δεν επιβλήθηκε lockdown, υπάρχει σταθεροποίηση»
Η Αριστοτελία Πελώνη αναφέρθηκε στο θέμα των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί στην Μύκονο.

Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στην Μύκονο, φαίνεται πως έβαλαν φρένο στην έξαρση των κρουσμάτων που υπήρχαν στο νησί.

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί η Αριστοτελία Πελώνη στην καθιερωμένη ενημέρωση της στους πολιτικούς συντάκτες.

Όταν λοιπόν η κυβερνητική εκπρόσωπος ρωτήθηκε για το αν προκαλεί ανησυχία η επιδημιολογική εικόνα και άλλων νησιών εκτός από αυτό των ανέμων, είπε ότι η κυβέρνηση αξιολογεί και παρακολουθεί τα στοιχεία και αναλόγως υπάρχουν σημειολογικές παρεμβάσεις.

Σημείωσε ότι στη Μύκονο ελήφθησαν περιοριστικά μέτρα στη μεταμεσονύχτια διασκέδαση και τη μουσική τα οποία ισχύουν μέχρι τη Δευτέρα. «Φαίνεται ότι υπάρχει σταθεροποίηση. Δεν έχω κάτι για κάποιο άλλο νησί», συνέχισε επισημαίνοντας πως πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και κυρίως να σπεύσουμε να εμβολιαστούμε.

Αναφερόμενη στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Μύκονο είπε ότι δεν έχει ενημερωθεί για δηλώσεις ή δραστηριότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας σπεύδει κάθε φορά σε κάποιο μέρος για να ανακοινώσει κάποια καταστροφή που δεν επέρχεται. Πρόκειται περί αυτού πάλι. Να θυμίσω με την ευκαιρία ότι δεν υπάρχει, ούτε επιβλήθηκε lockdown στη Μύκονο, γιατί υποθέτω ότι αυτή θα είναι η κριτική που θα κάνει ο κ. Τσίπρας. Και καλό θα ήταν να είναι προσεκτικός και να μην δυσφημίζει τη χώρα στο εξωτερικό, ειδικά σε ότι αφορά κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς», υπογράμμισε.