Ανακοινώθηκε η... μεταγραφή της Αγγελικής Νικολούλη

Ανακοινώθηκε η... μεταγραφή της Αγγελικής Νικολούλη
Η Αγγελική Νικολούλη αποτελεί παρελθόν από τον Alpha, καθώς μετακομίζει στο Mega.

Σε νέα τηλεοπτική στέγη θα βρει η νέα σεζόν την Αγγελική Νικολούλη. Κάτι που πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα.

Μετά από 10 χρόνια στον Alpha λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της και δέχθηκε την πρόταση που της έγινε από το Mega που θα την φιλοξενεί πλέον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες.

Η ιστορία της εκπομπής

Η συγκεκριμένη εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται το 1995 από τον ΣΚΑΙ και έκτοτε δεν έχει λείψει ποτέ. Έμεινε 4 χρόνια εκεί και συνέχισε στον Alpha για άλλα 2, πριν πάει για 10 χρόνια στο Alter. Το 2012 επέστρεψε στον Alpha στον οποίο έμεινε μέχρι σήμερα.

Θυμίζουμε οτι στο έκτακτο τελευταίο επεισόδιο της εφετινής σεζόν, η τηλεθέαση ξεπέρασε ακόμα και το 50%, καθώς ασχολήθηκε με την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.