Πήρε εξιτήριο ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς, δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Πήρε εξιτήριο ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς, δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας
Καλά στην υγεία του είναι ο 30χρονος δολοφόνος της Φολέγανδρου, ο οποίος τελικά δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Εξιτήριο πήρε το πρωί της Πέμπτης, ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος είχε οδηγηθεί στο κέντρο υγείας Νάξου, με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Mega να μιλούν για απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς από την αστυνομία αναφερόταν πως η μεταφορά του εκεί έγινε λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε, με την κατάστασή του πλέον να μην προκαλεί ανησυχία.

Έξαλλος ο Κούγιας

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας ήταν εκνευρισμένος από την εξέλιξη αυτή, όπως φάνηκε σε δήλωση που έκανε.

«Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως. Αυτά και θα επανέλθω μόλις έχω στα χέρια μου τη δικογραφία».