Δημοσιογράφοι έχυσαν φαρμάκι για τη Ναόμι Οσάκα και… το μπλοκ πήγε σύννεφο (pics)

Η φωτογράφιση της Ναόμι Οσάκα στο εξώφυλλο του Sports Illustrated ξεσήκωσε πικρόχολα σχόλια. Η 23χρονη τενίστρια δέχθηκε κατηγορίες, αλλά βρήκε και... συμμάχους!

H Ναόμι Οσάκα μπορεί να έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ιαπωνέζα-Αϊτινή γυναίκα που έγινε εξώφυλλο στο φημισμένο και παγκόσμιας κλάσης περιοδικό Sports Illustrated, ωστόσο αυτό, όχι απλά δεν είχε θετικό αντίκτυπο σε κάποιους, αλλά βλέπετε είχαν την ευκαιρία να χύσουν και φαρμάκι για την 23χρονη τενίστρια.

Βλέπετε, δεν πάει πολύς καιρός, που η Οσάκα αποσύρθηκε από το Γουίμπλεντον και το Γαλλικό Όπεν, καθώς αρνήθηκε να παρευρίσκεται στις συνεντεύξεις Τύπου, κάτι που είναι αναγκαίο και υποχρεωτικό. Όπως εξήγησε, η ίδια διακατέχεται από ψυχική διαταραχή όταν καλείται να μιλάει μπροστά σε κόσμο συνεχώς. Όχι απλά δεν είναι κάτι που προτιμάει, αλλά τη φοβίζει και τις δημιουργεί δυσάρεστα συναισθήματα.

«Με κυριεύουν μεγάλα κύματα ανησυχίας όταν καλούμαι να μιλήσω μπροστά σε κόσμο» είχε πει χαρακτηριστικά.

Η φωτογράφιση με μαγιό στο Sports Illustrated όμως, όταν πριν λίγες μέρες είχε δώσει προηγηθεί αυτή στην ιαπωνική Vogue και στο Time Mag, τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ στο Netflix αλλά η κυκλοφορία της δικής της κούκλας barbie (ομοίωμα), δεν έπεσαν κάτω.

Όλα αυτά τα σχολίασαν δεόντως στο twitter, απαντώντας ή προσθέτοντας την είδηση του εξωφύλλου στο Sports Illustrated γνωστοί δημοσιογράφοι, όπως ο Πιρς Μόργκαν, που έγραψε: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι δεν έχει χρόνο για θηριώδεις συνεντεύξεις» και η Μέγκιν Κέλι, η οποία αρχικά θύμισε όλα τις τελευταίες φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις της Οσάκα και στη συνέχεια παρέθεσε φωτογραφία, που τη μπλόκαρε η σπουδαία τενίστρια.

«Φτωχή μου Ναόμι Οσάκα, με μπλόκαρε (υποθέτω ότι είναι μόνο σκληρή στα γήπεδα). Προφανώς διαφωνεί ότι έκανε πολλά εξώφυλλα, όταν δήλωνε δημόσια ότι είναι πολύ ανήσυχη όταν καλείται να εμφανιστεί στον τύπο. Η αλήθεια είναι κάτι που δεν σου αρέσει και δεν μπορείς να ελέγξεις. Παραδέξου του».


Στη συνέχεια, ο Πιρς Μόργκαν εμφάνισε και το δικό του μπλοκ από τη Ναόμι Οσάκα γράφοντας: «Ναι, μπλόκαρε και εμένα. Τα μόνο media με τα οποία θέλει να αναμειγνύεται η κ. Οσάκα είναι με τα συκοφαντικά που της λένε πόσο τέλεια είναι».

Η 23χρονη τενίστρια και κάτοχος 2 grand slam βρήκε υποστήριξη από την θρυλική Μαρτίνα Ναβρατίλοβα που αποκάλεσε «μα...κα» τον Μόργκαν, λέγοντας πως «δεν έχεις ιδέα γιατί μιλάς, αλλά προχώρα, ρίξε τα βέλη σου», ενώ το highlight αναμφισβήτητα ήταν από τον Τζον Ουίλς, πρώην υποψήφιο πρόεδρο και γερουσιαστή που παρουσίασε το «μπλοκ» που έχει δεχθεί από την Μέγκιν Κέλι, γράφοντας: «Εσύ δεν κατηγορούσες την Οσάκα ότι είναι σκληρή που σε έκανε μπλοκ; Υποθέτω δεν είμαι ο μόνος που έχει κάνει μπλοκ»!