Προκλητικός ο 30χρονος που σκότωσε την Γαρυφαλλιά στην Φολέγανδρο: «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένειά της»

Προκλητικός ο 30χρονος που σκότωσε την Γαρυφαλλιά στην Φολέγανδρο: «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένειά της»
Γιούχαραν έξω από το Πρωτοδικείο Νάξου τον 30χρονο καθ' ομολογία δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς, ο οποίος την σκότωσε στην Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο, οδηγήθηκε στις 10:00 το πρωί της Τρίτης (20/7) στον Ανακριτή στο Πρωτοδικείο της Νάξου, όπου ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Ωστόσο ο 30χρονος ήταν προκλητικός καθώς την στιγμή που έβγαινε από το γραφείο του Ανακριτή, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε: «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς».

Τον γιούχαραν συγκεντρωμένοι πολίτες

Στο σημείο υπήρχαν και πολίτες που γιούχαραν τον 30χρονο φωνάζοντάς του «Ντροπή», «Αλήτη. Δεν ντρέπεσαι ρε;».

Μαζί του ήταν και ο δικηγόρος του Γιάννης Βλάχος, ο οποίος τόνισε ότι έχει ρητή εντολή από την οικογένεια του 30χρονου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Παράλληλα ανέφερε πως στο σημείο βρίσκονται και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δράστη, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι.

Μάλιστα, δεν θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα για το εάν θα ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση.

Η δήλωση του δικηγόρου και η αντίδραση του Αλέξη Κούγια

Νωρίτερα ο συνήγορος του καθ' ομολογίαν δολοφόνου, σε τοπικά Μέσα, είχε αναφέρει ότι η υπόθεση είναι τραγική «με πολύ έντονα προσωπικά στοιχεία και με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο. Η αλήθεια είναι κάθαρση για τον δράστη και δικαίωση για τη μνήμη του θύματος».

Αυτή η δήλωση του υπερασπιστή του καθ' ομολογίαν δράστη της ανθρωποκτονίας προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου της οικογένειας του θύματος, Αλέξη Κούγια, ο οποίος σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Ο δικηγόρος του 30χρονου ψυχρού εκτελεστή (ο οποίος μετά το έγκλημα, αντί να ειδοποιήσει την αστυνομία, εξαφανίστηκε επί 28 ώρες, επικοινωνώντας προφανώς με τον δικηγόρο του και τους συγγενείς του) προσπαθώντας να παραπλανήσει Εισαγγελείς, Δικαστές και τους ενόρκους που θα συμμετάσχουν στη δίκη του στο Δικαστήριο στις Κυκλάδες, τον εμφανίζει ως ψυχοπαθητική προσωπικότητα, για να έχει ευμενή ποινική μεταχείριση, μη σεβόμενος τον πόνο και την αγανάκτηση της οικογένειας για την αδιανόητη απώλεια αυτού του υπέροχου πλάσματος, αλλά και την ελληνική κοινωνία που έχει τρομοκρατηθεί από την πράξη του εντολέα του και έχει εκμανεί εις βάρος του για τη συμπεριφορά του μετά το έγκλημα».

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες από την αστυνομική έρευνα για την υπόθεση αναφέρουν πως το θύμα, πριν βρεθεί στο κενό όπου την έσπρωξε ο 30χρονος, όπως ο ίδιος ομολόγησε, φέρεται να δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο.

Πηγή βίντεο: naxostimes.gr