Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έφερα σε δύσκολη θέση τον Γιώργο Λιβάνη άθελά μου» (vids)

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έφερα σε δύσκολη θέση τον Γιώργο Λιβάνη άθελά μου» (vids)
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για το Survivor, τον Γιώργο Λιβάνη και τον Σάκη Κατσούλη.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σου Κου Family» βρέθηκε καλεσμένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μίλησε για όλα όσα πέρασε στο Survivor όπου κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση.

Μοιραία η κουβέντα πήγε στη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη, μια σχέση που συζητήθηκε πάρα πολύ όταν στο παιχνίδι μπήκε ο πρώην σύντροφός της Σάκης Κατσούλης, με τον οποίο ήρθε πολύ κοντά.

«Έχει γίνει ένας ντόρος γύρω από το όνομα του Γιώργου και δεν θέλω να το αναπαράγω περισσότερο. Σίγουρα τον έφερα σε δύσκολη θέση. Νομίζω σε κανέναν δεν θα ήθελε να συμβεί αυτό που έγινε με τον Γιώργο. Έγινε άθελά μου, δεν ήθελα να δημιουργηθεί όλο αυτό, δεν ήξερα καν τι γίνεται στην Ελλάδα, τι συζητιέται, τώρα αρχίζω και μαθαίνω...», ανέφερε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

Και συνέχισε λέγοντας ότι την ξάφνιασαν όλα αυτά τα σχόλια που ακούγονταν όσο εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. «Νομίζω δεν υπήρχε εκπομπή που να μην συζητιόταν το όνομά μου. Όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι δεν καταλάβαινα τις κάμερες. Το παιχνίδι σε ρουφάει».

Στη συνέχεια η Μαριαλένα μίλησε για το πως γνωρίστηκε με τον Σάκη Κατσούλη και για αν υπάρχει περίπτωση να είναι και πάλι ζευγάρι. «Ένα πράγμα που μου έμαθε το Survivor είναι να μην λέω πολλά λόγια. Οπότε δεν ξέρω, ο χρόνος θα δείξει. Μπορεί τώρα να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί γιατί είχαμε πάθει εξάρτηση όσο είμασταν στο παιχνίδι αλλά μέχρι εκεί. Αυτό που έλεγαν ότι είμασταν ψεύτικο ζευγάρι και ότι το στήναμε όλο για να προχωρήσουμε μαζί, δεν υπάρχει...».