Μητέρα 26χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο: «Να είναι η τελευταία η Γαρυφαλλιά, ζούμε έναν εφιάλτη» (vid)

Μητέρα 26χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο: «Να είναι η τελευταία η Γαρυφαλλιά, ζούμε έναν εφιάλτη» (vid)
Συντετριμμένη η μητέρα της 26χρονης που έχασε την ζωή της στην Φολέγανδρο, μίλησε για το παιδί της.

Η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία βρέθηκε νεκρή στην Φολέγανδρο, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΚ παρέα».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα, ένας επιστήμονας, δώρο για την οικογένεια και τα αδέρφια της».

Αναφερόμενη στον 30χρονο καθ' ομολογία δολοφόνο είπε ότι: «είναι άνανδρος και αλήτης. Παίρνουν ένα κορίτσι σε διακοπές κι αντί να το προστατεύσουν κάνουν αυτά τα πράγματα».

«Η δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της. Πιστεύουμε στην δικαιοσύνη. Δεν τον είχα γνωρίσει, η κόρη μου έλεγε ότι ήταν καλό παιδί. Έβλεπα κάποιες χειριστικές ενδεχομένως συμπεριφορές, αλλά πάνω στον έρωτα ένα παιδί ίσως να μη τις είχε δει», τόνισε.

Ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να πει κάτι προς τον ίδιο ή την οικογένειά του απάντησε: «Δεν θα ήθελα να πω τίποτα στον ίδιο ούτε να χαρακτηρίσω την οικογένεια του. Κι εκείνη μάνα είναι που έχει κάνει αυτό το παιδί. Είμαι μάνα κι εγώ και καταλαβαίνω και τον δικό της τον πόνο. Τι να σας πω».

«Θα ήθελα να διαχειριστώ με αξιοπρέπεια το θέμα. Ο σύζυγός μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν θα ήθελα εντάσεις, έχω παιδιά σε μια ηλικία δεν θα ήθελα διάφορα... Θα ήθελα μια ηρεμία να τιμήσω το παιδί μου που κάποιος της αφαίρεσε τη ζωή με αυτόν τον άρρωστο τρόπο. Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή πιστεύω στους κακούς ανθρώπους και στις κακές συμπεριφορές», ανέφερε η μητέρα της 26χρονης.

Παράλληλα, είπε ότι θα συνεχίσουν την ζωή τους, τόνισε όμως ότι πρέπει να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά. «Θα κάνουμε κάτι για την Γαρυφαλλιά. Να μην φύγουν άλλα κορίτσια έτσι. Δεν ξέρω, ο Θεός να μας βοηθήσει να βρούμε κάτι. Σας παρακαλώ περάστε αυτό το μήνυμα ότι πρέπει να είναι η τελευταία η Γαρυφαλλιά, που πέφτει στα χέρια ενός άνανδρου. Ας μεγαλώσουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Καμία άλλη μάνα να μη το ζήσει αυτό. Μάθετε στα αγόρια σας, σας παρακαλώ να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες».

«Δεν θα είμαστε ποτέ ξανά οι ίδιοι. Είναι τραγικό, ένας εφιάλτης, η οικογένεια μας είναι σε τραγική κατάσταση. Έσπασε ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσά μας. Ήταν το πρώτο μας παιδί έχουμε κι άλλα τρία παιδιά. Είναι τραγικό αυτό που ζούμε. Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη να στηρίξω τους άλλους», ανέφερε η μητέρα της 26χρονης.

Τέλος, «θα ήθελα να πω μια τελευταία φορά στο παιδί μου ότι το αγαπώ και εγώ και η οικογένεια του και το λατρεύουμε. Δεν έκανε κάτι λάθος εκείνο. Σ' εκείνον δεν έχω να πω κάτι. Μόνο στην μάνα του γιατί είμαι μάνα και την καταλαβαίνω. Αλλά εγώ έχω κάνει τα παλικάρια μου κι εκείνη γέννησε έναν δολοφόνο. Αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο».