Ανατριχιαστική ιστορία στην Κένυα με 20χρονο να σκοτώνει 10 παιδιά και να πίνει το αίμα τους (vid)

Ανατριχιαστική ιστορία στην Κένυα με 20χρονο να σκοτώνει 10 παιδιά και να πίνει το αίμα τους (vid)
Φρικιαστική υπόθεση στην Κένυα με τις αρχές να κάνουν λόγο για «βαμπίρ διψασμένο για αίμα».

Στη σύλληψη ενός 20χρονου για τις δολοφονίες δέκα παιδιών προχώρησαν οι αρχές στην Κένυα. Ο Μαστέν Μίλιμο Γουαντζάλα ομολόγησε ότι σκότωσε τα παιδιά πίνοντας αρχικά το αίμα τους, με την αστυνομία να τον περιγράφει ως «αιμοδιψή βαμπίρ».

Ο 20χρονος συνελήφθη για τις δολοφονίες δύο παιδιών, των οποίων τα πτώματα βρέθηκαν σε μια δασώδη περιοχή. Λίγο αργότερα ομολόγησε τουλάχιστον δέκα φόνους παιδιών, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Ο δολοφόνος εξήγησε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο δελέαζε τα θύματα προτού αφαιρέσει τη ζωή από αθώα παιδιά», ανέφεραν οι αρχές.

Στο στόχαστρο του Γουαντζάλα βρίσκονταν παιδιά 12 και 13 ετών. Ο 20χρονος φέρεται να νάρκωνε τα θύματά του και να αφαιρούσε αίμα από το σώμα τους προτού τα σκοτώσει.

Οι δολοφονίες ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια με ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο απήγαγε στην περιοχή Machakos, ανατολικά του Ναϊρόμπι. Κάποια από τα θύματα στραγγαλίστηκαν και ορισμένα πτώματα δεν έχουν βρεθεί.

«Ο δολοφόνος, ο οποίος είναι αμετανόητος για τις πράξεις του, είπε στους ντετέκτιβ ότι αντλούσε μεγάλη ευχαρίστηση σκοτώνοντας τα θύματά του», σύμφωνα με την αστυνομία.

«Καθώς οι αστυνομικοί ακολουθούν κρίσιμα στοιχεία για την ανεύρεση των υπόλοιπων πτωμάτων, πιστεύουμε ότι το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης θα αποδώσει δικαιοσύνη στις αθώες ψυχές και θα ελαφρύνει τις βαριές καρδιές των γονιών που θρηνούν, των συγγενών και όλων των πολιτών της Κένυας».